tag:blogger.com,1999:blog-9066846991149383261.post6478362595217090166..comments2023-07-04T10:47:55.209-04:00Comments on Life is like a box of chocolates: SaucyTrillingnötenhttp://www.blogger.com/profile/05565749854504971236noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-9066846991149383261.post-64611699744205289562012-05-30T02:35:09.231-04:002012-05-30T02:35:09.231-04:00Sås är min akilleshäl också! Mitt ex var dock grym...Sås är min akilleshäl också! Mitt ex var dock grym på såser och han lärde mig faktiskt ett och annat - framför allt att våga testa! Härligt att du lyckades, yeyJojjohttps://www.blogger.com/profile/03076609438331180609noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9066846991149383261.post-19124980146010179392012-05-29T23:42:17.610-04:002012-05-29T23:42:17.610-04:00Hoppas det gick bra! Sås, ska göras från skretch,,...Hoppas det gick bra! Sås, ska göras från skretch,, när man börjat göra sina egna såser vill man inte ens dra en påse hem! I promise you!<br /><br />KramKatarinahttps://www.blogger.com/profile/04384363185754067710noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9066846991149383261.post-68211809436641248282012-05-29T16:54:42.432-04:002012-05-29T16:54:42.432-04:00Hoppas att den blev riktigt god : )Hoppas att den blev riktigt god : )Anneli Stålberghttps://www.blogger.com/profile/14234932786131128158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9066846991149383261.post-50156780421000027242012-05-29T07:55:58.328-04:002012-05-29T07:55:58.328-04:00Det där fixar du!
Två små tips:
Om det inte smak...Det där fixar du!<br /><br />Två små tips: <br />Om det inte smakar något eller smakar mjöl - I med salt<br /><br />Om den i alla fall blir trist - Tillsätt lite gele (om man har det hemma förståss, tips från min farmor och det brukar funka)Camillahttps://www.blogger.com/profile/16461846103928658630noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9066846991149383261.post-91899201836512015952012-05-29T06:27:31.538-04:002012-05-29T06:27:31.538-04:00Sås är inte svårt alls. Bottenredning, alltså smör...Sås är inte svårt alls. Bottenredning, alltså smör och mjöl och sen på med grädde och koka. Har du sky från kötbullarna så i med det, buljong, soja och salt och peppar. Tada! Du kommer klara det galant!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07921771494705009182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9066846991149383261.post-75269237720818208302012-05-29T05:04:32.608-04:002012-05-29T05:04:32.608-04:00Åh, min mamma gör en killer rödvinssås! (Aldrig fr...Åh, min mamma gör en killer rödvinssås! (Aldrig från förpackning). Jag tror inte jag gjort förpackningssås på typ...10 år. Ok, kanske 6 då. <br /><br />Lycka till med såsandet! :)Duktiga Tjejenhttps://www.blogger.com/profile/17711645007397082311noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9066846991149383261.post-13312063107105748522012-05-29T03:39:17.403-04:002012-05-29T03:39:17.403-04:00Gör som Saltis - det blir supergott! Lycka till! ;...Gör som Saltis - det blir supergott! Lycka till! ;) Kram!Emmamahttps://www.blogger.com/profile/15197948394054892682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9066846991149383261.post-76631496174927651412012-05-29T03:32:24.245-04:002012-05-29T03:32:24.245-04:00Jag håller med Saltis - så blir det gott! Lycka ti...Jag håller med Saltis - så blir det gott! Lycka till! :)Emmamahttps://www.blogger.com/profile/15197948394054892682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9066846991149383261.post-22727268779920457292012-05-29T01:37:50.128-04:002012-05-29T01:37:50.128-04:00Jag föredrar sås från förpackning de få gångerna j...Jag föredrar sås från förpackning de få gångerna jag gör sås. Är absolut ingen kock och definitivt inte när det kommer till sås :)Villa Frejas bokblogghttps://www.blogger.com/profile/11377441184869207572noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9066846991149383261.post-17328246691985961992012-05-29T01:19:39.273-04:002012-05-29T01:19:39.273-04:00Klart du kan! Och att göra en god sås efter att ma...Klart du kan! Och att göra en god sås efter att man stekt köttbullar är rätt "lätt", det lärde vi oss på hemkunskapen. Blir ju så mycket mumsigt stekspad då som man kan grunda såsen med. :)<br /><br />Lycka till!myhttps://www.blogger.com/profile/10437414321434539375noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9066846991149383261.post-15925033738445536442012-05-29T00:42:18.860-04:002012-05-29T00:42:18.860-04:00Förresten kom på att min mamma brukade säga att li...Förresten kom på att min mamma brukade säga att lite salt och lite sött och lite syrligt är bra att ha i alla såser....! :-)Saltistjejenhttps://www.blogger.com/profile/01442558537705396813noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9066846991149383261.post-12589851802911769902012-05-29T00:41:46.861-04:002012-05-29T00:41:46.861-04:00Hm just brunsås var det länge sedan jag gjorde. me...Hm just brunsås var det länge sedan jag gjorde. men är det inte bara att typ göra en bottenredning och sedan ha i buljong, och kanske lite "steksky eller så från köttbullarna (alltså om man stekt och algat dem själv) och så krydda? Lite soya ev om man vill få såsen lite brunare...? En skvätt grädde är alltid gott tycker jag men om man inte ska ha onödiga kalorier bör man skippa det. Men jag kan ha glömt ngt viktigt också. Det var som sagt länge sedan. <br />Lägg gärna ut receptet här sedan om det blev bra!! :-)<br />Kram!Saltistjejenhttps://www.blogger.com/profile/01442558537705396813noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9066846991149383261.post-23637922550339857082012-05-29T00:24:02.574-04:002012-05-29T00:24:02.574-04:00Jag lovar att inte ge dig några tips - jag kan näm...Jag lovar att inte ge dig några tips - jag kan nämligen inte göra goda varma såser, varken bruna vita eller någon annan färg heller för den delen, så jag har gett upp!Marinahttps://www.blogger.com/profile/10170461038099758116noreply@blogger.com