tag:blogger.com,1999:blog-9066846991149383261.post6696954411555451405..comments2023-07-04T10:47:55.209-04:00Comments on Life is like a box of chocolates: De där 100 dagarna...Trillingnötenhttp://www.blogger.com/profile/05565749854504971236noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-9066846991149383261.post-51895788193524981942015-03-04T06:01:04.857-05:002015-03-04T06:01:04.857-05:00Va spännande, vilken bra målsättning! Sedan man fi...Va spännande, vilken bra målsättning! Sedan man fick barn har man verkligen börjat tänka på va mycket konstigheter det finns i allt. Jag försöker låta honom äta så "rent" som möjligt. Jolinehttp://enmatmissbrukareskamp.blogg.se/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9066846991149383261.post-10888642559583529142015-03-03T15:27:08.115-05:002015-03-03T15:27:08.115-05:00Intressant! Jag förstår att det tar lite mer tid, ...Intressant! Jag förstår att det tar lite mer tid, men det är nog mycket en vana och till slut känns det inte som att det tar mer tid. Det där borde nog alla tänka på, inklusive jag själv. Jag lagar mycket från grunden, men det är också väldigt många tillsatser som handlas hem. <br /><br />Apropå att hembakat bröd möglar så är väl det ganska sunt? Då innehåller det ju inga tillsatser :) Jag delar hembakade limpor i halvor och lägger in i frysen.Camillahttps://www.blogger.com/profile/16461846103928658630noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9066846991149383261.post-37306473333664086232015-03-02T11:58:08.722-05:002015-03-02T11:58:08.722-05:00Va duktiga och fokuserade ni är. Heja er! Ni har j...Va duktiga och fokuserade ni är. Heja er! Ni har ju gjort mer än hälften av de 100 dagarna =) Längtar tills ni kommer hit =) Då ska vi ses så mycket det går. Kramisiazhttps://www.blogger.com/profile/06078526996682446005noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9066846991149383261.post-59571048778439995792015-03-02T11:39:32.568-05:002015-03-02T11:39:32.568-05:00Wow, jag är riktigt impad. Speciellt som att jag k...Wow, jag är riktigt impad. Speciellt som att jag kan tänka mig att det tar en hel del extra tid och du är redan busy som det är. Men jag blir lite inspirerad jag med att kanske försöka äta lite mera "rent." Jag märkte att när jag först kom till USA att de måsta ha mycket mera tillsatsämnen och kemikalier som används i näst intill allt. Brödet höll sig hur länge som helst och jag glömmer aldrig en tomat som höll sig bra, jag vet inte hur länge. Scary! Hemma kan man handla vanlig mat (inte ekologisk) som möglar mycket tidigare än det gör här. Usch alltså. Lindahttps://www.blogger.com/profile/12232618048839636073noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9066846991149383261.post-45780164242374205612015-03-01T17:27:37.032-05:002015-03-01T17:27:37.032-05:00Intressant och visst tar det lite mer tid. Tänkt o...Intressant och visst tar det lite mer tid. Tänkt också på så snabbt "riktigt" bröd möglar och eko-apelsinerna också, lite läskigt att tänka på så mycket kemikalier det är i allt. Jag bakar allt med dinkelmjöl, speltmjöl ett annat ord, finns ekologiskt här och är ett vetemjöl men tänkt som det en gång skulle vara, är bättre för tarm t ex. Jag äter nog lite för lite ofta och nu äter jag mer och regelbundet och blir lite piggare dessutom. Är inte så strikt men äter nyttigt, tänker väldigt på skräpinnehåll och undviker det så långt det är möjligt. Äter mycket frukt och grönt, ägg, kyckling om det är kött och någon mumsmums ibland:-). Börjat med lite styrketräning och rör mig något mer, märker skillnad på en vecka bara. Kul att höra mer sen vad du upptäckt.Monicahttps://www.blogger.com/profile/18326052574894625730noreply@blogger.com