tisdag 24 maj 2016

"Färjan"

Syster M skickade en bok med min andra syster som kom på besök i april. "Färjan" av Mats Strandberg. Det handlar om en Finlandsfärja som är på väg över Östersjön när plötsligt hemska saker börjar hända. En liten pojke står i korridoren och behöver hjälp att hitta sin mamma. En förbipassarande man hjälper pojken in på sin hytt igen. Vad som händer där inne, kan jag inte tala om, men det förändrar mannen i grunden och ingenting blir sig mer likt på den här kryssningen...

Blod utlovas. Mycket, mycket blod. Och eventuellt en uppföljare? Jag kan ju tala om att slutet inte är ett helt avjort slut, utan mer en flytande (ni kommer fatta skämtet efter ni läst boken) iakttagelse.

Gillar ni läskiga, spännande, blodfyllda böcker kan jag varmt rekommendera "Färjan" av Mats Strandberg.


4 kommentarer:

iaz sa...

Det låter ju jättespännande! EN bok till listan att läsa =) kram

Malin sa...

Tyvärr gillar jag inte FÖR läskiga böcker (eller filmer), men roligt att du hittade något spännande för dig att läsa. Skall väl frossa lite i svenska böcker i sommar när man är hemma.

Villa Freja sa...

Ja, den verkar spännande. Undrar om den finns som ljudbok att låna? Det har blivit min nya grej att lyssna på böcker när jag går till och från jobbet.

Annika sa...

KUL, den är jag NYFIKEN på!!
Har du läst Cirkeln, ja den trilogin? Den gillade jag.
Gillar Mats S övh!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...