tisdag 17 mars 2020

Går på media diet!

Man kan ju bli nipprig av mindre alltså. Uppdaterad på alla medier om framfarten av Corona hit och dit. Vad man ska undvika, vad man ska göra. Gamla som dör, unga som dör. Jag är inte en rädd person men med allt som som rapporteras blir jag nästan mörkrädd och livrädd. Så jag har beslutat att ta en paus från Corona-rapporteringar så mycket det går. Vi lever ju i detta och ser vad som händer. Ingen idé att oroa sig ÄNNU mer och blir ÄNNU mer gråhårig. Det räcker som det är! 
Hur gör ni? Hur är allt hemma i Sverige? Är folk oroliga? Trötta på eländet? Äter de toalettpapper ännu? Går med masker eller bunkrat konserver?
Livet är bra annorlunda nu ett tag. Något man får leva med. 

Fortsätt hålla er friska och krya!

2 kommentarer:

iaz sa...

Det är lite kaosigt här med. Mycket vinklad medierapportering och som vanligt folk som beter sig som mindre begåvade vad gäller sunt förnuft. Får se hur detta slutar.

iaz sa...

Håller med, man måste sålla ut info för att inte bli uppskrämd. För de flesta som snittas blir det en vanlig till medeljobbig förkylning. Medierna gillar ju sina sensationsrubriker för mycket. Folkhälsomyndigheten är det man mest borde gå efter. Nu har de beslutat om distansundervisning här för gymnasiet, högskolor, universitet, Komvux och folkhögskolan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...