onsdag 23 december 2020

Kaaaaanske?

 Så himla otroligt hur hjärnan fungerar. Nu när jag vet att en elev i klassen testat positivt och jag var en nära kontakt...så spelar hjärnan konstiga spratt. Är jag inte lite snuvig? Kanske killar det i halsen? Har jag feber eller? Nu har det gått sju dygn sedan jag senast såg henne. I tio dagar måste man vara i karantän. Vi är ju i princip i karantän ändå, vi träffar ingen annan just nu. Är hemma och går till jobbet. Tack och lov för tekniken! 

Jag förbered just nu julmat och julbak inför fredagen. Ungarna går i skolan, distans. Och julen kommer även i år!4 kommentarer:

Camilla sa...

God jul, denna annorlunda jul!
Hoppas att du får vara frisk, men jag förstår känslan. Kliar ju aldrig så mycket som när någon säger order "löss".
Vi kommer att grilla korv ute med våra föräldrar som julaftonslunch, för att kunna träffas en stund i alla fall.
Ha det gott, och kul att du skriver lite ibland :)

iaz sa...

Ja, de tankarna har man ju gått med hela hösten tycker jag, trots att man inte träffat nån som blivit konstaterat smittad. Hjärnan är bra märklig 😅

Malin sa...

Usch, det blir lite stressigt så klart men så länge du är hemma och inte känner dig mer sjuk så går det ju bra. Vet faktiskt inte riktigt vad reglerna är i Maryland. Det verkar vara olika besked. CDC säger 7 dagar med negativt test eller 10 dagar utan.

Hoppas ni får en fin jul trots allt. God Jul!

Monica sa...

Hoppas att du och ni alla mår bra och att ni haft fina helger. Ta hand om er så mycket ni bara kan och ett Gott Nytt År önskar jag er alla🌲❄️🌤️⛸️🩰🎶

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...