onsdag 28 oktober 2009

En lååång dag

Idag var jag och kollegorna till skolforum. Det var intressant och det fanns så himla mycket att titta på och köpa. Vi gick runt i flera timmar och smart som jag var köpte jag ett gäng tunga böcker precis i början som jag sedan fick släpa på resten av dagen.
Jag har i alla fall tjänat in kalorier till gourmetmaten (McDonalds) som vi åt och det godis vi köpte på vägen hem.

Dessutom köpte jag en halloweenkostym till min dotter. Hennes första! Vi ska till syrran på lördag och gå trick or treat (min man och dotter är amerikaner). Men när min dotter N skulle testa den började hon gråta redan innan jag satte den på henne! Hon kanske blev lite skraj!
Jag köpte också en borg med små dockor att skapa sagor av. Den tyckte hon jättemycket om. Hon tog upp prinsen och kramade den och pussade den! Jättegulligt.

Bilder kommer senare på allt det söta :)

Jag är i alla fall helt slut efter släpandet på böcker och alla människor. Nu ska jag slappa framför TVn och ser fram emot två extra lediga dagar.

3 kommentarer:

Tove sa...

OMG, jag förstår om du är trött efter att ha släpat runt på massa människor ;) *retas för läraens syftningsfel* ;)

Tove sa...

Och själv tappade jag ett "r" såg jag nu. Haha, det är inte lätt att skriva med långa naglar ;) Har gjort sån där nagelbyggning hos en nagelteknolog. Du kan se bilder i min blogg. www.prinsessbloggen.blogspot.com

Trillingnöten sa...

Jadu, de där människorna är EXTREMT tunga ;) Fy sjutton...och dyra var de också!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...