söndag 20 mars 2016

Här vare sjukt

Den fina helgen vi hade förra veckan avslutades med en rejäl magsjuka för min del. Hela söndagen och så pass att jag även fick stanna hemma från jobbet i måndags för att vila upp mig. Sonen fick en rejäl förkylning med feber som varade i princip söndag till fredag. Maken och dottern blev också förkylda men inte lika allvarligt som sonen. Jag har inte haft magsjuka på många år. Plötsligt händer det, som man säger ;)

I övrigt denna vecka har vi ändrat till sommartid här i USA. Ett par veckor framåt ligger vi alltså bara fem timmar efter er. Vår familj brukar hantera denna förändring väldigt bra, nästan som om det inte ens existerade. Det enda som känns konstigt är väl att det är mörkt igen på morgonen när jag åker till jobbet. Det var så himla skönt att ha solen med sig äntligen när man är uppe så tidigt ändå. Man känner sig piggare liksom. Solen lär väl återkomma så småningom även på morgonen.

Donald Trump dundrar på han med och vägrar ge upp. Tyvärr har han vunnit fler röster och just nu ser det ut som om han kommer att knipa republikanernas nominering. Nu har också protesterna mot honom börjar göra sig hörda. Vid varje tal han gör är det alltid en grupp med protestanter och även här i NY, där han har ett gäng byggnader, finns det folk som arrangerar protester. Det känns skönt att se!

Här är ett klipp från Bill Maher där han liknar Donald vid Hitler. Det är ett komiskt inslag i hans show, men med en allvarlig underton...

4 kommentarer:

iaz sa...

Hoppas du känner dig bättre efter pärsen med magsjuka =( Ingen höjdare och att resten av familjen är på benen igen.

Vi ställer om klockan om en vecka här, så snart är allt som vanligt igen. Dock undrar man ju varför man ska behöva göra detta egentligen. Det är ju ljust/mörkt ute å samma sätt oavsett om man hade ställt o klockan hela tiden eller inte. Jaja, det var väl nån smart person som kom på det =)

Kram kram

Monica sa...

Jobbig vecka för er! Ja jag trodde inte heller jag skulle få magsjuka för det var så länge sen, man kan vara immun mot vinterkräksjukan under lång tid men så muterar den och man får börja om. Denna gång gav den vansinniga magsmärtor, tror jag aldrig haft så och sen influensa på det. Men väldigt jobbigt för dig med hela familjen sjuk, man blir helt urlakad. Sen kan det bara bli bättre.

Hoppas ni får en bra vecka och att våren är på väg. Följer lite presidentkampanjerna, det står helsidor här ofta varje dag men vi har ju mycket egna problem;-). Kanske man också på något sätt tycker att det räcker med en Clinton även om hon ger ett väldigt bra intryck och är kompetent men bra om de kunnat få fram någon mer stark kandidat på den sidan. Ingen vet men han den där mannen röner framgångar, fast det går lite upp och ned. Folk ändrar sig hela tiden så man vet inte hur utgången blir till slut.

Camilla sa...

Det är väldigt mycket om Amerikanska valet på nyheterna även i Sverige, lite mer än nödvändigt tycker jag.

Magsjuka är inte kul. Skönt att ni mår bättre allihopa.

Min plats i solen sa...

Era stackare! Trist när alla insjuknar på en och samma gång och magsjuka är bland det värsta som finns. Även om man vet att det går över fort så känner man sig så vansinnigt ynklig så länge det varar. Hu! Jag hoppas att ni alla mår bra nu och att ni får en riktigt fin påsk.♥

Kram Lotta

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...