fredag 20 juli 2018

I am back!

Jag ser att det nästan var ett år sedan som jag skrev senast...För att vara ärlig så har jag inte riktigt haft lust att skriva. Eller tid. Och så finns ju det där Instagrammet och hökar i bakgrunden. Som är så lätt att klicka in lite text på och så bilder. Numera har jag ju ingen laptop, utan en stationär dator. Mitt i vardagsrummet. Två barn. Och ett jobb med en megapendling. Och också en autoimmun sjukdom som jag alltid kämpar med. Ni fattar, det finns liksom ingen tid att sitta vid en dator och skriva. Egentligen. Men så känner jag det där tryckande behovet att skriva mer än 30 ord på rad. Ord som vill komma ut och skrivas ned. Saker som händer som vill delas. Och det måste man ju bara skriva ned. Att skriva varje dag kommer att vara omöjligt. Men kanske kanske att jag kan få till tre eller till och med fyra inlägg per vecka? Vore inte det nåt eller? Jag har saknat detta och jag har saknat er!
Kanske kanske blir det också istället inlägg på engelska. Det är ju mitt arbetsspråk numera, men känns ändå lite kymigt att skriva på. Det kommer ju att innebära lite stavfel ibland, grammatiska misstag och mindre beskrivande språk...eller? Vi får la se!
I alla fall. SKÅL! Och Välkomna tillbaka!


4 kommentarer:

Steel City Anna sa...

Skål och cheers säger jag då på båda språken!

Härligt att läsa ett inlägg här igen.

Jag har börjat fundera på att skriva på engelska nån gång för att hålla igång den nu när jag flyttat hem. Men det är lite olika att skriva på ett annat språk. Svenskan är mej alltid närmast hjärtat.

Det låter hektiskt, och förhoppningsvis får du lite pausar ibland! Jag brukar blogga från mobilen numera. Bökigt i början men jag vande mej.

Camilla sa...

Hej och kul att "höra" från dig! Det känns som att bloggandet är på utdöende. Jag har försökt hålla liv i mitt skrivande men det blir mindre och mindre intressant när så få skriver och läser.

Nu har jag haft flera månaders uppehåll. Får se om jag kommer igång igen. Blev lite inspirerad av dig idag. Som du skriver så saknar jag också skrivandet ibland. Det är ju kul att få berätta, och då lite mer än vad jag skriver på facebook. Instagram har jag fortfarande inte.

Ha det bra och hoppas du skriver då och då i alla fall, även om det inte blir flera gånger i veckan.

Malin sa...

Jag slutade också nästan iallafall ganska nyligen. Kanske kommer igen sen. Kul att du är tillbaka. Tycker det är trevligt att du skriver på svenska:)

Cinnamon sa...

Kul att se att du är tillbaka. Brukar kika in här med ibland och blev glatt överraskad idag! :)

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...