måndag 29 september 2014

Ingen kan vara latare än mig

När man har småbarn är det inte direkt att man behöver oroa sig för att sova för mycket. Ibland kan man dock ha tur, som i helgen då sonen bestämde sig för att vakna klockan 07. Rena rama sovmorgonen!  Trots den extra sovtiden kände jag mig extremt lat under helgen. Och varje helg för den delen. Så snart jag inte behöver gå upp, göra mig redo för jobb och sedan jobba är det som om huvudet och kroppen liksom vägrar kicka igång. Jag blir extra trött och seg och vill inte göra nånting. Tyvärr är det ju så att det är omöjligt att inte göra nånting alls på helgen,  trots att man kanske skulle vilja det. Aktiviteter, städning, matlagning, barn...kanske är det så att något som startats (oavsett tidpunkt på dagen) faktiskt tenderar att fortsätta i rörelse?  Det känns onekligen så.

Annars går det bra på mina jobb. Allra helst skulle jag så klart vilja ha ett heltidsjobb på en arbetsplats, men just nu får det vara som det är. Det funkar även om det är lite hoppigt!

Tack för alla fina kommentarer på förra inlägget! Det värmer att veta att ni är kvar och att ni mår bra!!

4 kommentarer:

Steel City Anna sa...

Hoppas du får en lugnare period snart!

Kattas Betraktelser sa...

Hoppas du får den sömn du behöver och förtjänar samt att det lugnar ner sig lite. Kram

Monica sa...

Är tufft med så mycket men det lättar lite så småningom hoppas jag med, då när du undrar hur klarade jag allt detta? Så brukar man tänka, en helt annan och helt världslig sak men kanske ändå inte:-), du har väl sett att Aladdin tar bort Trillingnöten? Hur kan de? Det riktigt stormar och folk antas fly Sverige och fira julen utomlands, det misstänks vara någon maskopi med charterflygen:-). Den ska ersättas med en hallon-lakrits, vi menar vad är det? Blir säkert någon sötsliskig sörja men vi kan inget göra tyvärr, askarna är redan ute. Och recept på egna trillingnötter rullar in:-)

Annika sa...

LATA dig du så mkt du vill då helgen kommer. YOU do NEED it!!!
Håller tummarna för att du faktiskt ska hitta ett jobb nära hemmet, och ETT heltidsjobb. Inte flänga som du gör nu.
Heja dig, du är stark!!!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...