onsdag 17 september 2014

Tiden räcker inte till

Just nu känner jag att tiden inte räcker till.  Hamsterhjulet snurrar lite väl snabbt och jag blir alldeles trött och svettig i mina försök att hinna med. Saker jag gör just nu:
- jobbar. Lämnar hemmet 07.30 och kommer hem runt 18.30.
- försöker klämma in kvalitetstid med barn (och make! ) när jag är hemma.
-försöker få tillräckligt med sömn då sonen sover lite halvdant just nu. Han vaknar just nu ofta när han ska ha somnat för kvällen och dessutom har han börjat vakna mellan 04.00 och 05.30 och anser att det är morgon och därmed dags att stiga upp. Aaalldeles för tidigt för mig.
Saker jag INTE gör:
- sover för mycket.
- kommenterar bloggar. Hinner inte ens skriva på min egen. Jag läser dock alla era bloggar!
-tränar. Just nu är jag inne i en svacka. Jag har varit trött och alldeles slut som artist. M e n det kommer en tid då rutinerna sitter och då är jag ostoppbar. 

Annars är det fint med mig! Hur är det med er? Skriv gärna en rad och berätta!  Jag saknar er!

13 kommentarer:

Camilla sa...

Skönt att höra att du har det bra! Spara på krafterna. Det är jobbigt att börja nytt jobb. Det tar ett antal månader innan man kan "koppla av" och inte bli så trött av jobbet.
Bloggen finns kvar och vi läsare finns kvar. Skriv när du har lust!

Monica sa...

Det är alltid extra jobbigt med nytt arbete, ofta inte jobbet i sig som man har utbildning för men klimatet runt om, lokaler, kollegor, rutiner, vilka "lagar" som gäller just här, det är tröttande och så resväg mm. Ta all tid du får till dina barn, de har ju väntat på dig och så lite tid till hela familjen lediga dagar när du har. Sova är viktigast, att försöka få tillräckligt med sömn. Datorn är oviktigast:-). Sköt om er alla, kram!

Mrs Clapper sa...

Ojojoj... Vilka långa dagar! Det är märkligt det där, ju mer man gör, desto mer hinner man klämma in! Jag har ju någon slags pensionärstillvaro nu i relation till det intensiva jobbet tidigare med resor världen över och jobb 12-13 timmar om dagen och nu plötsligt är det ett projekt att både hinna duscha OCH handla samma dag... ;)

Hoppas att det lugnar sig för dig snart så du får lite återhämtning!

Maria sa...

Känner igen mig här!! Tid är en bristvara hos så många tyvärr. Vilket gör att man bir stressad och till slut inte mår bra. Gör sådant som ni tycker är roligt när ni har tid tillsammans, försök sömn är viktigt (ska jag säga - som inte sover bra alls ;). Fasta rutiner är bra så när du får till det känns det säkert mycket bättre.
Hoppas det snart löser sig!
Kram =)

iaz sa...

Ja, tiden är svår att hålla fast. Hur man än gör så är den svår att tänja på och stoppa. Försök njuta av den tid du får =) kram

Kattas Betraktelser sa...

Jag förstår dig. Man räcker inte till och man måste prioritera. Ser att dina dagar är långa, är det tillfälligt eller kommer set vara så framöver också?

Annika sa...

Du har riktigt långa dagar. Tufft.
Förstår att du är trött och att tiden inte räcker till.
Förmodligen blir det rutin av detta också, men det skulle ju vara mkt skönt om du kunde hitta ett jobb närmare hemmet, kanske?
Hoppas att du får en fin helg!
LUGN och bra.
Kramar!

Cinnamon sa...

Förstår att du är trött. Jag är också helt slutkörd redani början på terminen. Hur ska detta sluta tro? Men det blir förhoppningsvis bättre. När rutinerna sitter. Kämpa på! Kram

Emma sa...

Låter tungt. Speciellt det där med att inte få sova, när jobbet är nytt med långa dagar. Puh. Men vi är här i alla fall. Försvinner inte. Kram

bokslukaren sa...

Ibland behöver man påminna sig om att blogga gör man för att det är kul, det får aldrig bli ett krav. Så andas och skriv när du är laddad! :)

Linda sa...

Känner verkligen igen mig i det du skriver. Men till slut får du till det och det blir rutin igen. Tar ett tag bara. Stressa inte över att skriva. Vi finns kvar :)

Anna Ström Åhlén sa...

Kul att du börjat jobba men förstår verkligen att det är en stor omställning. Vilka långa dagar! Inte konstigt att du är slut. Jag har också haft det oerhört intensivt av olika skäl. Mejlar inom kort. Kram!

Villa Freja sa...

Åh, dessa perioder då bara hjulet snurrar på. Hoppas du snart tar dig ut och finner mer tid och energi. Kram.

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...