torsdag 16 juni 2016

Jo men så klart!

Sista veckan blev jag ju sjuk! I onsdags mådde jag konstigt hela dagen på jobbet. Inte undra på, vaknade sedan mitt i natten med 41 graders feber. Så jag fick vara hemma på torsdagen men släpade mig till jobbet sista dagen, vilket var i fredags. Man vill ju säga hej då till vissa av barnen som inte kommer tillbaka i höst och de som inte kommer på vårt sommarläger. Två månader är ganska lång tid att inte se barnen i den här åldern.
Det var i alla fall en mysig dag. Sonen kom också med och väl ute i parken, där alla barnen sjöng Idas sommarvisa tillsammans, uppslöt svägerskan och barnens kusin. Det var väldigt roligt att de kunde komma!

Under hela helgen var jag så sjuk. Jag gick till och med till doktorn för att utesluta halsfluss. Det var det inte. Istället misstänkte doktorn körtelfeber. Och det hade ju varit käckt! Eller inte. Testet kom tillbaka negativt och jag mår bättre. Halsontet försvann i måndags och febern i söndags. Tack och lov. Har väldigt sällan feber. Sista gången var säkert för tre år sen efter att jag tog vaccin mot influensan (en gång och aldrig mer igen!)

I måndags började så vårt sommarläger. Vi har ett knasigt gäng med barn i olika åldrar och det är verkligen en utmaning kan jag tala om. Med väldigt lite tid att förebereda och så ett gäng med barn som kommer ihop för första gången på det här sättet (i treårsåldern), så är det en startsträcka. Jag tror att vi börjar få ihop det nu i alla fall och det känns bra. Första dagen vara bara blä. Ville nästan hem och gråta. Jag var nog inte helt tillbaka på banan heller efter sjukdomen...nu känns det bättre. Dessutom är vi lediga en dag per vecka i fyra veckor framåt. Det hjälper också!
Välbehövligt efter ett insensivt år...

Annars då, hur har skolavslutningar gått för er hemmavid? :)

6 kommentarer:

Monica sa...

Usch vilken hög temp du hade, sånt känns verkligen, man undrar vad det är för underliga smittor ibland, det tar lite tid att hämta sig sen. Och det verkar inte vara direkt rogivande på jobbet men hoppas det blir bra och barnen blir som rara små änglar allihop:-). Skönt att du har en dag ledig i alla fall. Sköt om dig och hoppas det blir lite pauser ibland.

Annika sa...

Tufft för dig. Du hade nog behövt stanna hemma lite längre, men jag vet ju hur tufft det är också.
Catch 22 liksom.
Men jag hoppas ni ska få ordning på sommarlägret och att det blir bra allting tillslut.
Hoppas ni hittar på lite kul i sommar också, vet att 2 veckor inte är lång semester alls :(
Men roligt med besök. Sånt är alltid kul och det ger lite guldkant på tillvaron.
Kram!!

Malin sa...

Läskigt med feber. Man blir ju sällan så sjuk som vuxen. På äldste sonens skola är det riktig skolavslutning med show och inga lektioner. På yngste sonens är det en helt vanlig dag. Det verkar som om det är en vanlig dag på de flesta skolorna här. Public schools slutar på måndag pga snödagar. Mina har haft ledigt sedan 8 och 10 juni.
Vi njuter av att ha sommarlov, speciellt sova länge och vara uppe sent.

Marina sa...

Usch - onödigt mycket feber! Hoppas det har ordnat till sig och att du mår bra igen.

Villa Freja sa...

Jag var på semester på skolavslutningen, så nu har jag missat mina båda sommaravslutningar sedan jag blev lärare. Sjukskriven första gången, semester andra :)
Trist att du blev sjuk. Hoppas fortsättningen på lägret förlöper väl.

iaz sa...

Typiskt att bli sjuk sista veckan, men gött att du förhoppningsvis hann bli frisk igen till du blev ledig =) Ha en skön semester! Kram

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...