onsdag 1 juni 2016

Och plötsligt var det sommar ja.

Den här våren har varit konstig. Knappt någon vår. Nån enstaka dag med varmt väder. Annars har det regnat och varit ganska kyligt, för att vara New York. Så en dag förra veckan kom sommaren med buller och bång!
Från 10-15 grader till BOOM! 30! Bara så där. Kroppen hänger inte riktigt med. Och inte garderoben heller...Jag har ett par shorts. Typ. Jag måste ut och handla lite. Samma med barnen. De brukar vara förberedda men i år har det liksom inte blivit av eftersom våren varit så konstig. Dags att börja sålla och lägga till.

Vi har också börjat använda vår AC, annars överlever man inte. Det roliga är att på vintern sover vi med endast ett tunt lakan. På vintern, på grund av AC, så sover vi med tjockt täcke. Så har vi det. Jag längtar efter svensk sommar ibland, då det ofta räcker med att öppna ett fönster så att en bris kommer in.

Men nu är den här, sommaren. Jag ångrar att jag klagade på att det var kallt tidigare. Verkligen. Ångrar. Nu återstår det bara 3-4 månader av svettande och höga elräkningar, sen är det höst igen. Jag ska inte klaga. Allt är lättare i varmt väder.

3 kommentarer:

Steel City Anna sa...

Haha man ska aldrig klaga på vädret!

iaz sa...

Ja, sommarn är verkligen här. Man får hoppas den räcker över semestern med =) Här i Sverige var det igår varmare än nere vid medelhavet med 28 grader i skuggan, iaf här i Karlshamn ;) Kram kram

Villa Freja sa...

Tvära kast. Här är också kanonvarmt just nu. En AC hade suttit fint, speciellt för mannen som jobbar natt och behöver kunna sova om dagen då det är som hetast.

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...