torsdag 1 november 2012

Dag 3

Verkar inte vara nån el i sikte den närmaste veckan. Man får lov att tänka på att man i alla fall har hemmet kvar, livet i behåll och någonstans att värma sig ibland...Och mat och kläder.

3 kommentarer:

Monica sa...

Jobbigt att inte få besked när det kan lösa sig. Minns här efter storm, Anna var liten, det blev strömlöst en vecka, inget vatten, värme borta, varor i kyl-frys förstörda, en del fick stå ute på balkongen, affärerna stängde. Just att treva sig fram i trappan med ficklampa var besvärligt så förstår tanken bakom när det förr fanns fönster i trapphusen. Det var i jultid så vi åkte till mina föräldrar norr om Uppsala efter ett par dagar och som tur var levde de då. Sedan längre fram på en ny arbetsplats arbetade jag med en läkare som kom på att han och jag bodde i samma söderort. Han sa att den veckan glömde han aldrig, hade nyfött barn, ny lyxvilla visserligen, drivit på flytt från Umeå ned till Stockholm för högre tjänst. De smälte snö till blöjbytena, frun ville ta ut skilsmässa varje dag, skällde oavbrutet på honom, aldrig hade det varit problem med vintern i Norrland sa hon. Fast jag tänkte; skilsmässa för en sån liten sak:-).

Marina sa...

Ofta så finns det ju de som har det värre än en själv, fast samtidigt kan det vara så att det inte hjälper så mycket just då!

Saltistjejen sa...

Åneeeej!!!!!!!!
Jag skrev just ett mail till dig innan jag läst detta inlägg. Usch! Jag tycker så synd om er. Hur klarar ni er?? Mat? Värme? Nu är det ju kallt ute. Behöver ni någon hjälp???? Hör av dig till mig isåfall!
KRAM!!!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...