måndag 26 november 2012

Hemligheter

Hemligheter pågår här hemma inför helgen. Det är ju första december på lördag och den officella starten på julkalendrar i alla former. Under helgen har jag pysslat med dotterns adventskalender. I år blir det som en liten skattjakt. Några paket, eller knappt en chokladbit ens får plats i denna julkalender som jag köpte. Ni ser ju själva! Vackert hus, men kanske inte så funktionellt som jag skulle vilja ha det.


Därför har jag gjort en liten lapp till varje lucka med en ledtråd, som en skattjakt. I slutet av jakten finns en liten present eller nåt. You gotta do what you gotta do! Sen får det bli Julkalendern på SVT varje kväll. 
Det är så himla kul nu när N är så pass stor att det är spännande för henne att vänta och se fram emot saker. Fast kanske är det mamma (moi) som är mest uppspelt? Det verkar onekligen så... :) Jag bjuder på det!

3 kommentarer:

Marina sa...

Paketkalendrar är jättekul och antagligen är det som du säger, de är minst lika kul för mamma!

Hjem Kära Hjem/ Anna sa...

Hahaha! ja det är väl nåt i det, kanske vi mammor gillar xtra mkt o se leendet i våra barns ansikten, förväntan o glädje!

Jag har haft ett antal lika kalendrar till mina barn. Broderade, 1 spel varje söndag i advent, lego kalender mm, o den sista slog igenom med buller o bång!!

Ha en fin dag, Klem Anna

Eva Swedenmark - Livet enligt mig sa...

Jag älskar att göra paketkalendrar! Håller på som bäst med Miltons kalender, paketen hänger i små röda ringar på samma broderade bonad som hans pappa som liten hade som paketkalender

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...