fredag 26 december 2014

semester

Vi har en mycket lugn tillvaro här i Seattle. Att bo i hus lite utanför citykärnan är inte helt fel. Dottern gillar att vara ute i den lilla trädgården bakom huset och jag njuter av att slippa höra trafik dag som natt. Dessutom är det inte alltför trångbott i området där svägerska och svåger bor. Visserligen många hus, men man ser inte så mycket folk ute. Ganska skönt. Dock var vi ner till city på julafton, dagen innan man firar jul här i USA, och det var ganska mycket folk på affärerna. Det var ändå mysogt att promenera på Public Market och filosofera. Vi köpte årets julgransdekoration (vi införskaffas en ny varje år, vanligtvis vid något besök vi gjort under årer) och sedan rökt lax till julfirandet.

Själva julen firades så klart med julklappsöppnande på morgonen och god sen lunch och även en långpromenad fick rum. Kvällen avslutades med en julfilm. Alldeles lagom lunk. Idag är det hemmadix aom gäller. Och imorgon får vi se vart det bär. Kanske blir det lite mer turistande.

5 kommentarer:

Lotta sa...

Vad härligt ni har det!! Älskar Seattle, varit där många ggr och åker dit i mars igen. Njut!! Kram

Camilla sa...

Fortsätt att ha en skön julhelg!

Monica sa...

Gott Nytt År till er alla i familjen, hoppas på ett riktigt fint 2015, kram

iaz sa...

Märkligt och lite läckert med tuggummiväggen. Hade jag bott där hade jag kunnat bidra med många ;) Hoppas ni haft en riktigt skön jul med släkten! Kram

Anonym sa...

Vad roligt med lite Seattlebilder! Jag har inte varit där sedan vi flyttade därifrån för snart tre år sedan.

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...