söndag 1 november 2015

Halloween 2015

Då gick det av stapeln igen, Halloween! Det känns som att det var igår som förra årets Halloween var. 2015 var ett bra år för att fira eftersom Halloween inföll på en helg. Vanligast är att det är em vardag då man måste rusa hem efter jobbet för att klä ungarna och sen ut för att gå Bus eller Godis. Nu kunde vi förbereda hela dagen i lugn och ro och vi kunde även göra det mysigt inför firandet med barnens kusin. Vi bakade häxfingrar och fladdermuskakor. Till middag åt vi mumiekorvar, grön pasta och tomatsås. Och så en massa godis till efterrätt så klart!

Spökbordet

En av trapporna vi såg på vår promenad

Lite fingrar med blodsås!

N klädde ut sig till Hermione från Harry Potter och Hugo fick bli den enda superhjälte han har koll på; Stålmannen. Vikingklädseln funkade inte tyvärr. Det får bli ett annat år!

Det var också roligt att komma ut innan mörkret föll, det blev liksom bättre bilder då. Det finns ju en charm i att gå i mörkret också så klart. Alla ljus och läskiga skuggor. Det blir ju nästa år igen! Då infaller Halloween på en måndag. Vardag igen.

Apropå måndag. Det är visst måndag imorgon igen! 

5 kommentarer:

Steel City Anna sa...

Vilken fin dukning! Och helt otroligt läskiga fingrar, gud så äckliga! Fick rysningar bara av bilden. Hu. Var du också utklädd?

Monica sa...

Väldigt äckliga fingrar, där har du lyckats bra, haha. Lille superman skulle jag inte bli rädd för:-), inte storasyster heller tror jag:-). Ha det så bra nu!

Annika sa...

HEJ!! Nu var det ett tag sen jag var på din mysiga blogg. Men det ska det bli ändring på NU.
Vad fina dina barn var! Jättefina!!
Att dagen H ägde rum på en lördag var toppen, vi hade ungefär 40 barn som knackade på hos oss. Alla Så fint utklädda.
HAHA, fingrarna...GULD!!! Så bra!!

iaz sa...

Va fina de var. N passade bra som Hermione. ☺ Kram

Linda sa...

Åh vad fint ni hade gjort det med maten och allt. Får inspiration till nästa år med lite Halloween middag innan trick or treating. Vad fina barnen var också!!!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...