måndag 18 februari 2019

Bästa staden NYC

Ibland tycker jag att NYC är en riktig skitstad. På riktigt. Många många jobbar som djur för att överleva, det finns så många hemlösa och drogpåverkade (passerar massvis varje dag på väg till jobbet), det kan vara riktigt smutsigt överallt och många otrevliga och stressade människor.

Å andra sidan är staden alldeles...alldeles underbar!

Det finns härliga människor som är hjälpsamma. På våren och sommaren är staden oändligt vacker med fantastiska blommor och träd. Och så finns det så mycket att göra som är princip gratis. Tack vare sitt bibliotekskort eller sitt NYC ID-kort kan man få gratis inträde till en hel massa museum till exempel.
Den här veckan har barnen lov och imorgon har vi bokat biljetter till The IntrepidThe Intrepid Sea, Air & Space Museum is an American military and maritime history museum with a collection of museum ships in New York City). 

Alltså hur bra eller? På onsdag ska vi också besöka ett annat museum, The Skyscraper Museum. Också gratis. På sommaren finns en hel del konserter och evenemang för barn som i princip är gratis. För att inte tala om alla fantastiska lekparker som är utspridda överallt i stan! 

Så New York är allt på samma gång. Outhärdlig och fantastisk!

2 kommentarer:

iaz sa...

Man kan nog säga att allt finns i NYC. Både tråkigheter och braigheter. Mycket av allt!

Malin sa...

Ungefär samma som jag känner om DC.

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...