måndag 23 mars 2015

Recept från 100 dagar

Vi har hittat en hel del recept som vi tagit till oss under dessa dagar. Jag kommer nu publicera länkar till recepten. De är på engelska, men jag vet att jag har fantastiska läsare som pratar många språk :)

Tortillabröd (gott och enkelt! Bakar varje helg)

http://www.100daysofrealfood.com/2010/05/26/recipe-whole-wheat-tortillas/

Musli/granola (gott till fil och yoghurt)

http://www.100daysofrealfood.com/2010/04/04/recipe-granola-bars-cereal/

Blomkålscurry

http://www.epicurious.com/recipes/food/views/cauliflower-and-chickpea-curry-51174400

Blåbärsscones

http://www.100daysofrealfood.com/2015/01/20/recipe-whole-wheat-blueberry-scones/

Pesto

http://www.simplyrecipes.com/recipes/fresh_basil_pesto/

Sötpotatis och svarta bönor (som burrito. Passar mycket bra med tortillabröden! Brukar utelämna jalapeno och det blir gott ändå!)

http://www.100daysofrealfood.com/wp-content/uploads/2013/09/Cuban-Sweet-Potato-and-Black-Bean-Burritos.pdf

Falafel

http://pickyeaterblog.com/healthy-falafel-recipe/

Dressing (som passar bra med falafeln!)

http://www.100daysofrealfood.com/2011/12/01/recipe-ranch-flavored-dip/

Jordnötssmörkakor 

http://www.bobsredmill.com/recipes_detail.php?rid=604

Andra saker som vi gör från scratch är:

Buljong
Bröd (fullkorn)
Såser
Bakverk

1 kommentar:

Camilla sa...

Åh, en massa härliga recept! Blir sugen på att testa flera stycken av dom.

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...