söndag 7 juni 2015

Sveriges Nationaldag

Den startade ganska träligt, med regn och lite kyla, men avslutades med solsken och värme!
Vi hade en picknick planerad med en svensk tjej K (och hennes dotter A) som bor på andra sidan Hudsonfloden, och vi fick helt enkelt styra om till ett café i närheten istället. Det var första gången vi träffades faktiskt, lite som en blind date ; ) K tog modet till sig och mailade mig för några veckor sedan och på den vägen är det! Hennes dotter är dessutom i samma ålder som N, vilket också var alldeles strålande. De hade fantastiskt roligt tillsammans medan jag och K kunde prata om ditten och datten och lära känna varandra lite mer. Lillebror hängde med oss så klart och han uppförde sig hyfsat lugnt i alla fall. Det är alltid svårt att veta med honom. Han är både högt och lågt ibland och har ett jäkla humör. Men all in all så gick det bra med honom ända till slutet då han var så trött. Han satt i vagnen på väg hem alldeles tyst och stilla. Rörde knappt en fena. Det är ett bevis på att han var helt slut.

Vi hade en underbar nationaldag i parken med K och A och vi hoppas på fler träffar snart! Inte nog med att de bor nära (i New York-mått mätt), så bor de också ett stenkast från ett IKEA. Vilken lyx! Så kanske att det blir en resa tillsammans till Moderskeppet så småningom! Det skulle sitta fint det med.
Jag vill inte lägga ut några bilder på A då jag inte frågat om lov, men här är några bilder på mina små från gårdagen:

Notera svenska flaggan på armen! Och så Pippi så klart.

Klättra är det bästa som finns


4 kommentarer:

Linda sa...

Haha det är verkligen inte lätt att veta med de små. Det kan gå hur bra som helst eller blir fullständigt kaos. Skönt att det gick bra i alla fall. Kul att träffa en ny svensk kompis också :). Kram

Kattas Betraktelser sa...

Jag ler lite i efterhand efter att ha läst inlägget, men förstår att det inte är enkelt alla gånger! Kram

iaz sa...

Heja dig som frågar först innan du lägger ut bilder på andra =) Mycket föredömligt. Va härligt att blind daten gick bra, alltid kul att lära känna lite nytt folk/kompisar som man kan umgås med och prefekt att N och A var i samma ålder =) kram!

Monica sa...

Vad kul att lära känna någon mer och så bra med kompisar!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...