måndag 13 juli 2015

Det är bara måndagar och fredagar nuförtiden

Jag svär, vad har hänt med veckans dagar? Det är ju bara måndagar och fredagar! Helgerna svischar förbi och veckodagarna likaså. Man är glad när det blir fredag och lika förvånad när det redan är måndag igen!
Det känns ibland som om jag befinner mig i ett parallellt universum.

I helgen var det full rulle. Vi for till New Jersey för att träffa min nya svenska vän K, hennes dotter A och make T. Vi tog tåget dit allesammans. Vädret var fantastiskt, lagom varmt, soligt, men inte så hög luftfuktighet. Tågresan gick ganska smidigt på vägen dit, vi åkte inte fel heller! K mötte upp oss på stationen, de bor nära så det var lätt att gå hem till dem. Eftersom de har en bakgård med barnpool tog det inte många sekunder innan alla tre barnen var iklädda badkläder och plumsandes i vatten medan vi vuxna försökte undvika att bli alldeles för nedblötta där vi satt bredvid! Det var inte alldeles lätt. Sonen var väl den som hade mest roligt, han är ju ett vattendjur som fullkomligt älskar vatten. Han passade verkligen på nu!
Vi hade en jättefin eftermiddag tillsammans! Barnen lekte så fint tillsammans och vi vuxna pratade, åt och hade det supertrevligt.

På seneftermiddagen tog vi tåget hem och vid tågbytet i Secaucus i New Jersey förbyttes familjetåget mot ett partytåg! Lördagkväll ni vet, och turistsäsong!
Tåget var så fullt att folk stod upp och trängdes i gångarna. Och med trängdes menar jag att vi var som packade sillar. Som tur var fick ungarna nånstans att sitta och jag var inklämd med vagnen vid en dörr. Det är en ganska kort resa ändå så det gick an!

Ungarna kom hem, trötta men glada och somnade ovaggade! En mycket lyckad dag med andra ord.
Som vanligt tog jag knappt några kort. Jag glömmer liksom bort när man umgås så där :)
På vägen hem tog vi lite buskort i alla fall


4 kommentarer:

iaz sa...

Håller med dig, måndagar och fredagar hela tiden och lite helg däremellan ☺ Snart semester iaf 😉 bara 3 dagar kvar. Kram.

iaz sa...

Håller med dig. Det är bara en massa måndagar och fredagar hela tiden. 😉 Snart semester iaf, 3 dagar kvar ☺ kram

Marina sa...

Visst är det så - måndagar och fredagar är det gott om!!

Min plats i solen sa...

Vilken fin dag ni hade tillsammans allihop och kanske är det så att de där dagarna då man glömmer bort att ta fram kameran är de dagar som man minns allra mest.

Ta hand om varandra och ha fin fredag imorgon (för nu är det dags för fredag igen ;)).♥

Kram Lotta

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...