lördag 16 januari 2016

Tragiska nyheter

Jag har tragiska elektroniknyheter. Min fantastiska trotjänare Samsung har tyvärr gått ur tiden. Efter 2.5 år av upplevelser tillsammans har jag nu varit tvungen att säga farväl till min vän. Jag är just nu i väntan på en ny bekantskap som bör anlända i slutet av nästa vecka. Under tiden har jag dammat av en annan gammal vän - fliptelefonen från antiken. 
Det var en chock för systemet att skriva ett sms när man är tvungen att trycka fyra gånger för att få fram ett S och två gånger för ett E och så vidare. Det var ett tag sen jag använde en så gammal teknik och det fick mig att uppskatta de framsteg som skett de senaste tio åren...5 kommentarer:

Monica sa...

Man vänjer sig väldigt fort med det nya, det är verkligen så. Och sen är det nya ännu nyare:-) när man byter och det ska läsas in en del, fast rätt kul att pyssla med tycker jag. Hoppas det blir bra.

Steel City Anna sa...

Haha vi har ofta sånna gamla billiga som jobbtelefoner så jag har aldrig riktigt vant mej av med att trycka massa gånger. Brukar ibland imponera med denna förmåga. Hur kan du skriva så snabbt?! På en SÅN?! Haha lätt att imponera på dagens ungdomar ... :)

Camilla sa...

Fantastiskt så fort utvecklingen går. Fördelen med knapptelefon är ändå att man kan skriva SMS utan att titta på telefonen, så man kan göra det under bänken på lektionen. Detta enligt dottern som för några år sedan bemästrade den kunskapen, att skriva SMS utan att titta på telefonen. Mycket övning ger kunskap :)

Malin sa...

Haha, jag har en ännu enklare mobil när jag är i Sverige, inte ens flip eller kan ta bilder. Men det funkar ju om man bara skall vara nårbar, men visst är det jobbigt att inte ha tillgång till t ex googlemaps eller liknande. Hoppas du får en ersättning du är nöjd med!

iaz sa...

Tack för din kommentar på min blogg =) Uppskattar att du tar dig tid att skriva och att du tittar i den <3 Beklagar sorgen över din tekniska pryl. Men visst är det svårt när man går tillbaka- Jag gick tillbaka en gång strax efter jag fått min första smartphone och den inte funkade och då försökte jag swipa över skärmen och inget hände. Märkligt! Flera gånger tog det innan hjärnan fattade. Haha. Kram kram!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...