fredag 8 februari 2013

Antiklimax

Så var det provet imorgon då...Det blev visst inställt på grund av snöstorm. Jobbigt. Fast skönt ändå på nåt sätt. Jag får omboka på måndag helt enkelt...Tragiskt. Fast ändå inte. Fast ändå skulle det varit skönt att ha det gjort, har ju en del andra prov att plugga till liksom. Men, jag sörjer inte. Skönt. Ja, ni förstår hur kluven jag är...

5 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Å sådant kan vara så jobbigt. man blir kluven. Det känns skönt men samtidigt kan man känna sig lite besviken om man laddat inför något stort som sedan inte blir av. Plus att man vet att man fortsätter att ha det framför sig istället för att lägga det bakom sig.
MEN du kommer säkert att göra strålande ifrån dig när det blir dags igen!
Kram och hoppas att det är roligare snö imorgon än idag här... :-)

Husfrun sa...

Jag förstår. Man vill ha det gjort samtidigt som man är glad att få det framskjutet. Som med allt man är lite nervös och spänd inför.
Fortsätter att hålla tummarna ett tag till.

Monica sa...

Alltid skönt att ha sådant avklarat men du kan göra den snart kanske. Du har verkligen haft tufft väder i omgångar sen du flyttade men vintern är ju rätt jobbig här med, tänker den bör vara över snart men nu är ju riktiga vintermånaden med sportlov och allt. Hoppas inte påsken blir ett sportlov också:-). Hoppas du har värme och ljus, står mycket om snöstormen här.

Steel City Anna sa...

Lycka till när provet blir av och hoppas allt känns bättre snart!

iaz sa...

Typiskt, men förstår känslan av att det både är lite skönt och lite synd för msn ville haft det gjort. Kram!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...