tisdag 12 februari 2013

Men??

HUR kunde jag missat att det var IDAG som det var semmeldagen? Det är ju typ den viktigaste dagen på året - näst efter julafton. Jag som älskar semlor. Av någon konstig anledning trodde jag att det var NÄSTA vecka det var och fattade först efter att bloggar och Instagram översvämmades av semmelbilder...jag är lite seg. I have to step up my game, till nästa år. Jag får se fram emot godbitarna i helgen istället. Ska ge mig på att göra egen mandelmassa för det vet jag inte var man köper här...jag har testat förut, men resultatet blev väl inte så där sanslöst lyckat. Jag hoppas på bättre lycka i år. Om ni har några tips på egen mandelmassa så är det hjärtligt välkommet!

Semlor....mmmmm....

Jag önskar att detta var mitt foto...

6 kommentarer:

Marina sa...

Jag missade den också, men är egentligen inte så ledsen för det - jag tillhör nämligen den skaran som petar bort mandelmassan ur semlorna...

Husfrun sa...

Jag åt inga alls i går jag som var så sugen, så det får eventuellt bli senare för mig också.
Mitt tips på mandelmassa är att ta mandelmjöl eller mala egna mandlar. Ha i lite socker eller stevia. Gröp ur bullarna och använd innankråmet i mandelmassan. Späd med lite vispgrädde och rör till lagom existens... mums!

Hanna Lans sa...

Trader Joe's har säkert mandelmassa eller marsipan. Riv och blanda med inkråmet från bullen och lite grädde, så blir det så bra så. :)

Casa Annika sa...

Låt bli. Gör ingen mandelmassa.
Jag har försökt, och det slutade med att mixern började ryka.

http://casaannika.blogspot.com.es/2012/02/semlor-och-prinsessfirande.html

Anna Granström sa...

Jag tycker semlor är blä! Hoppas får dina semlor :)

Malin-Charlotta sa...

Allvarligt Trillis, jag har ätit semlor för dig hela det nya året.... ;-)

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...