...än tidigt, heter det väl? Vet ni vad jag gjorde idag?
Små bleka semlor blev det! Vid storhandlingen igår hittade jag faktiskt mandelmassa på den lokala marknaden. Danskt, Odense. Nästan svenskt kan man ju säga. Semlorna blev helt okej. Jag föredrar dock lite färg, men de här ugnarna som finns här, nä, det går liksom inte.
I alla fall. Årets semlor är färdiga och redo att ätas. Viva Sverige!
7 kommentarer:
Härligt! Vad duktig du är! I år bakade jag inga semlor. Det hanns liksom inte med. Men det är gott. Fast jag föredrar tyvärr kondissemlor... Vilket man knappt får tag på här. Så det måste bli hembakt om man ska ha några... Vad FIna dina blev! Men det där med blekheten ja, det vår man vänja sig vid. Gasugn är inte särskilt kul på grund av just det tycker jag.
Kram!!
Fina semlor och det är absolut bättre sent, om man längtat. Jag åt min andra semla igår, men nu får det vara bra för i år.
Å vad gott. Äntligen :)
Woohoo! Fast i ärlighetens namn gillar jag bara locket och mandelmassan, resten klarar jag mig lätt utan.
Huvudsaken är väl att de smakar som de ska - utseendet spelar ju mindre roll!
Huvudsaken de är goda:-), kan nog vara lite svårt att få färg med vissa ugnar.
Mums!
Skicka en kommentar