onsdag 27 februari 2013

Bättre sent..

...än tidigt, heter det väl? Vet ni vad jag gjorde idag?


 Små bleka semlor blev det! Vid storhandlingen igår hittade jag faktiskt mandelmassa på den lokala marknaden. Danskt, Odense. Nästan svenskt kan man ju säga. Semlorna blev helt okej. Jag föredrar dock lite färg, men de här ugnarna som finns här, nä, det går liksom inte.

I alla fall. Årets semlor är färdiga och redo att ätas. Viva Sverige!

7 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Härligt! Vad duktig du är! I år bakade jag inga semlor. Det hanns liksom inte med. Men det är gott. Fast jag föredrar tyvärr kondissemlor... Vilket man knappt får tag på här. Så det måste bli hembakt om man ska ha några... Vad FIna dina blev! Men det där med blekheten ja, det vår man vänja sig vid. Gasugn är inte särskilt kul på grund av just det tycker jag.
Kram!!

Camilla sa...

Fina semlor och det är absolut bättre sent, om man längtat. Jag åt min andra semla igår, men nu får det vara bra för i år.

Husfrun sa...

Å vad gott. Äntligen :)

Jojjo sa...

Woohoo! Fast i ärlighetens namn gillar jag bara locket och mandelmassan, resten klarar jag mig lätt utan.

Marina sa...

Huvudsaken är väl att de smakar som de ska - utseendet spelar ju mindre roll!

Monica sa...

Huvudsaken de är goda:-), kan nog vara lite svårt att få färg med vissa ugnar.

Malin sa...

Mums!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...