onsdag 4 september 2013

För alltid

Nu har jag kommit till det stadiet, trots att det faktiskt är tre dagar kvar, då det känns som om jag kommer att vara gravid för alltid. Jag trodde att det skulle kännas annorlunda andra graviditeten. Det som känts annorlunda är just att det gått snabbare. Ända tills nu. Nu är det bara väääntan. Och vääntan. Inget händer.

Rent logiskt vet jag ju att bebisen kommer att komma ut på ett eller annat sätt. Det finns väl ingen som varit gravid i all oändlighet. Hoppas jag. Fast någon ska väl vara först med allting?

Och när det känns så här nu - kommer jag säkert gå över tiden en vecka eller så. Bara för att.

4 kommentarer:

Kattas Betraktelser sa...

Nu får den komma, ni har väntatn så länge redan!

Anonym sa...

Jag kände oxå så! Men först den dag jag var på BF. Eller nä, egentligen kände jag så hela tiden. Att illamåendet skulle vara kvar för alltid. Är tacksam DAGLIGEN över att det försvann strax efter förlossningen. Iallafall ett par veckor efter. Tänker på dig nu!

Anna Granström.

Villa Freja sa...

Jag tror jag upplevde det på samma sätt. Att andra (och tredje) graviditeten gick snabbare ända fram till slutet då det gick hur långsamt som helst. Speciellt med sonen som inte behagade titta ut en vecka innan bf så som hans systrar utan exakt på dagen rätt. Det kändes som övertid för mig. Håller tummarna för dig.

pernilla sa...

bebis vill nog komma ut snart ska du se:)

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...