söndag 8 september 2013

Övertid

Nu har klockan officiellt snurrat över på övertid för den här bebisen som växer i magen. Beräknat födelsedatum kom och gick utan nyheter. Kanske var det lika bra? Vi hade vissa planer igår som gick i stöpet och jag var minst sagt både besviken och upprör. Och arg. Så där gravidhormonell som man kan bli ni vet.

Vi väntade på ett gäng möbler från IKEA som skulle snickras ihop. Eftersom vi bor ganska litet har vi tänkt ut smarta lösningar för att kunna förvara saker och öka utrymmet. Då har vi därför fått göra oss av med några (läs: en hel del) möbler som inte riktigt passar in i den beräkningen. Möblerna skulle kommit igår. Men en kvart innan ringer de och säger att deras lastbil gått sönder och de inte kan leverera förrän på onsdag! Vi har alltså gjort plats för möbler, bestämt tid för en vän att komma hit och hjälpa till med ihopsättning, avsagt annat, för att leveransen skulle komma.
Dessutom är det inte säkert att vi är hemma på onsdag för att ta emot möbler (vi kanske är på förlossning, vem vet? och ingen vi känner är hemma heller för den delen eftersom folk jobbar). Missar vi den leveransen på onsdag kan vi få vänta ytterligare dagar eller kanske en vecka eftersom vi måste boka om. Jag ringde till leveransföretaget och IKEA för att reda ut. Och det enda de kunde göra var att betala tillbaka halva fraktkostnaden. Inga sympatier alls. Känns lite ruttet.

Så, kanske är det meningen att pyret ska stanna inne i magen en vecka till eller så? Det finns väl en mening med allt. Möbler som kommer på onsdag. N som börjar i årskurs ett imorgon.

Dessutom har jag ju hunnit plugga en del och ligger två veckor före i två utav tre kurser. Den tredje kursen börjar imorgon och då sätter jag fart på den med...Känns helt bra det också.

 I väntan. 

13 kommentarer:

Steel City Anna sa...

Dåligt av Ikea! Skulle åka dit idag men nu ha jag ingen lust :) hoppas det löser sej.

Saltistjejen sa...

Fy vad dåligt av Ikea!!!! Verkligen.
Hoppas så att det löser sig för er del med möblerna.
Och att pyrt väljer att inte komma ut förrän efter onsdag.
KRAM!!

Emma sa...

Hallå där IKEA!! Skärpning!!

Hoppas du ändå mår OK i ditt extremhöggravida tillstånd. Vilken dag som helst vänds allt upp och ner och en ny person kommer och gör att ni glömmer att det fanns ett liv utan henne eller honom (eller henom ;O)

KRAM

Monica sa...

Synd och jag kan tycka de har råd att fixa ny bil! Och komma i tid!
Hoppas det blir bra när de kommer och ja, kanske bebisen kan vänta några dagar till, trodde förut du skulle föda liiite före tid, men vet, nu kan det bli när som helst:-), ta väl hand om dig.

Villa Freja sa...

Så irriterande ruttet dåligt av IKeA. Hoppas det löser sig med onsdagens leverans. Och så skönt att du ligger steget före i dina kurser. Nu kan pyret få komma :)

iaz sa...

Typiskt det där med leveranser och när man har räknat med något. Man blir så himladens besviken. Tack för samtalet igår =) kram!!

Kattas Betraktelser sa...

Hoppas att det ordnar sig! En leveransolycka kan ju alltid hända, men förstår att det känns verkligt opassande. Håller mina tummar för er nu.

Camilla sa...

Du kan väl klämma ut bebisen i morgon så kan ni ta emot IKEA på onsdag. Lite leverans varje dag ;)

Anonym sa...

Dålig stil. Boooo

Monica sa...

Nu undrar jag om det blev ett tisdagsbarn och en liten pojke, med det sista kan jag bara ha 50% fel:-), känner på mig att du är på förlossningen:-)

Anonym sa...

Nä, vad dålig stil av IKEA! Ok att bilar kan gå sönder, men det får de väl fixa samma dag?! Får ni någon kompensation?

Väntar med spänning på bebisen...

Anna Granström.

Anna Ström Åhlén sa...

Håller tummarna för både leveransfrågan och för att din bebis ska komma snart. Kanske är den redan här? Ser fram emot att höra nyheterna.

Anonym sa...

Oj oj nära!
Men jag minns hur segt det var i slutet. Man vill ju bara sniffa bebis! :-D

Kram M

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...