lördag 28 september 2013

Veckan som gick

Jag tycker att tiden vara flyter iväg nånstans. Plötsligt är Lille H 2.5 vecka gammal, going on 1 månad i princip. N har gått i ettan i tre veckor. September är i princip över. Sommaren likaså. Hösten har kommit. Ingen mer AC på flera månader. Julen är snart här. I år kommer min pappa och syster J för att hälsa på under julen och jag längtar verkligen!

Nu har också alla höstens TV-serier börjat igen och i år är det mycket bra. Tips från coachen; spana in:
Hostages med Toni Collette och Dylan McDermott och så klart Modern Family som alla andra år. Jag tröttnar aldrig på den serien. Likaså bör man inte missa Homeland.

Studierna går riktigt bra. Jag ligger fortfarande före. Kurserna är intressanta. Just nu läser jag tre kurser (en fjärde börjar i november) och de är alla olika intensiva. Två kör fullt race. Den tredje inte lika mycket. Läraren skrev ett introbrev för tre veckor sedan där hon konstaterade att det kanske är bra att börja läsa kursboken. Typ ett kapitel i veckan. Frågor läggs ut i oktober nån gång. Ja, ni kan ju presentera er i diskussionsforumet om ni vill. Vi hörs!
Måste älska såna kurser.


4 kommentarer:

Monica sa...

Ja Det går fort! Och vad duktig du är! Hälsa småttingarna, storasyster är ju ingen småtting längre förstås:-). Överraskning är på väg:-)! Ha det så fint, här är rätt kallt men vackert! Regnet får inget riktigt "tag" såsom det brukar vara utan verkar "skrämt" fortfarande av den ovanliga sommaren. Och bara grönt ännu! Men nu när vi närmar oss oktober så börjar det bli dags att tänka lite på julen;-), så roligt att din syster och far kommer, det gör de alldeles rätt i:-)

Steel City Anna sa...

Du är ju värre än Charlotte Perelli :) men förstår det är skönt att få kurserna överstökade.

iaz sa...

Kul att det går bra med pluggandet. Skönt att vara lite före =) LIlla H, växer så det knakar förstås. Mycket bebismys blir det =) Härligt! Kram

Villa Freja sa...

Så skönt att du ligger före med studierna. Sånt är alltid bra. För som du skriver, tiden rinner iväg på något vis och den kan ibland vara svår att kontrollera.

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...