tisdag 22 oktober 2013

En jubileumshelg

Idag är det tisdag igen och jag är glad för att:


  • vi hade en sån fin dag i söndags när vi firade vår 6:e bröllopsdag! Vi gjorde absolut ingenting speciellt utan var hemma och myste. Maken överraskade med lite fina presenter och blommogram! Han är så fin min man alltså. Och så åt vi extra fin mat så klart och efterrätt till det. Finare än så kan man inte ha det.
Parfym och choklad! Min man vet vad jag gillar!

En ENORM bukett med favoriterna solros och vanliga röda rosor. De röda rosorna råkar dessutom heta samma som vår dotter :) 
  • det inte verkar som om det blir nån storm i år. Förra året vid den här tiden började varningar gå ut om att en storm var på antågande inom nån vecka. Och resten är ju historia. Men än så länge. Peppar, peppar, ingen stormvarning.
  • lägenheten är städad och fin. Det känns skönt både mentalt och kroppsligt när det är rent och fint. Nu låter det som om vi aldrig städar. Det gör vi ju hela tiden :) Men när man gör den där veckostädningen känns det väldigt bra när det är klart.
  • jag får så fina kommentarer från er alla! De värmer alltid och de uppskattas, varenda en av dem! Många fina tips, uppmuntrande ord och härliga reflektioner! Tack för det!!
  • jag har en sån fin familj. Jag blir alldeles glad när jag tänker på hur fint jag har det!

7 kommentarer:

Casa Annika sa...

Grattis till er dag! Låter verkligen helt perfekt att fira den så! Och choklad är ju aldrig någonsin fel!

Monica sa...

Ser väldigt fint ut, både presenter och blommor, precis det du skulle ha:-) och maken har ju fått er;-)

PS det är något gammalt uttryck, kanske svenskt som man brukar skoja med här när kvinnan får morgongåva och maken ingen, han har ju redan fått det finaste han kan få säger man:-). Lite kul är det och inte så jämlikt, vi ändrar på det när männen föder barn och alla har samma lön och rättigheter;-)

Ni verkar haft en alldeles härlig dag och sköt om er alla!
Igår förresten såg jag världens sötaste muminkläder igen till småbarn, ja jag tar en sväng på den avdelningen också, finns ju så mycket fint:-)

Kattas Betraktelser sa...

Vackra blommor och roligt med lite presenter!

iaz sa...

Åh, jag såg det ju i min kalender (jo, jag har det uppsrkrivet så klart, vad trodde du om mig ;) hiih ) grattis i efterskott på bröllopsdagen!! Härliga fina blommor och härligt att bara få umgås helt enkelt =) kram

Anonym sa...

Låter lugnt och skönt! Och grattis på bröllops-dagen. Trevligt att bara umgås! :-)

Kram M

Steel City Anna sa...

Åh vilken fin bukett!

Saltistjejen sa...

Varma gratualtioner i efterskott!!!!!
Härligt firande!
Kram!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...