torsdag 24 juli 2014

Det är visst sommarlov på alla håll

När det är sommar har man liksom inte tid att sitta framför datorn lika mycket känns det som. Det är också mycket som händer. Man "passar på" som det heter. "Passar på" att göra allt möjligt man inte kan göra under vinterhalvåret.

Förra fredagen kom storasyster hem och lillebror blev väldigt glad! Dessutom stannade svägerskan och hennes man hos oss några dagar. Vi for på utflykter och hade oss.
Igår, onsdag, var vi alla på bröllop. Svågern och hans tjej gifte sig i Central Park. Det var en riktigt varm dag med strålande sol. Ett litet, intimt bröllop i en av trädgårdarna i parken.
Sonen under påklädningen

N fick bli blomsterflicka!

Poserar på bänken


Vi befann oss precis vid en liten damm.

Vattnet såg inbjudande ut i hettan.

Därefter samlades vi på en restaurang längre söderut på Manhattan för bröllopslunch. Jättefint ställe med väldigt god mat. En väldigt lyckad dag!

Lite skålande blev det. Men mest vatten till de fem rätterna.
Vi har fortfarande en hel månad och lite till att njuta av innan skolan börjar åter och jag börjar jobba. Dock ska jag in på jobbet och vikariera på måndag. Skönt med en liten "provtur" innan allvaret börjar i september!

6 kommentarer:

Ida sa...

Åh vad söta de är i sina festkläder & vilket roligt minne för N!

Hinner ni med en vända till Toronto under månaden ni har kvar? Hade varit så roligt om vi kunnat ses i fall ni kommer hit!

Monica sa...

Men så roligt med bröllop och vilka underbart söta barn! De poserar som värsta proffsmodeller båda två:-). Härligt att du har lite tid hemma kvar även om det blir någon vik.dag som kan vara kul som omväxling kanske och skönt att det är sommar nu att njuta av.

Steel City Anna sa...

Vilka fina bilder! Härligt med sommarbröllop.

Linda sa...

Omg så otroligt fina barnen var. Så söta!!!

Camilla sa...

Fina bilder på barnen!
Ja visst är det sommarlov och man gör en massa annat än att sitta vid datorn. Jag sitter en kort stund varje dag och gör det "nödvändigaste".
Ha en fortsatt skön sommar!

iaz sa...

Härligt med utebröllop! Och så fina de var dina små hjärtan. Så glad lilla H ser ut på första bilden =) Kram!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...