torsdag 10 juli 2014

Goda nyheter!

Ni vet det där jobbet jag intervjuades för, för två veckor sedan? De ringde häromdagen och erbjöd mig jobbet! Vilken lycka!
Innan jag tackade ja, hade jag några fler frågor att ställa och det visade sig att jobbet är ännu bättre än jag trodde. Skolåret pågår mellan 1 september och 15 juni. Sedan finns det också ett "sommarläger" på skolan, men att arbeta på lägret är frivilligt och dessutom får man extra betalt för att jobba då. Skolan följer vanliga skolans terminsschema och vi är alltså lediga skollov under läsåret.
Jag tackade givetvis ja till jobbet!

Eftersom jobbet bara är deltid, måste jag skarva i med något annat jobb. Jag har hittat en trevlig familj i närheten där jag bor med en son på sex år som behöver tas om hand på eftermiddagarna. De verkar vara väldigt snälla och flexibla och de har erbjudit mig en tjänst. Det kan vara ganska skönt med två arbetsplatser så man får lite omväxling.

Just nu känns det väldigt härligt måste jag säga!

12 kommentarer:

Mrs Clapper sa...

Grattis! Vad roligt!!

Monica sa...

Jättegrattis till dig, det här kommer bli bra:-). Så skönt att ha det ordnat till hösten redan nu. Och det verkar vettigt med schemat.
Och det andra kanske du kan vara lite flexibel med och inte vara bunden av varje dag. Men bra som komplement. Och njut av varje "ledig" dag innan nu:-)

Maud/En bok om dagen sa...

Fint att det ordnar sig så bra!

Kevlarsjäl sa...

Grattis! Vad glad jag blir för dig. Hoppas det ordnar sig med det andra jobbet också.

iaz sa...

Jätteroligt! Stort grattis :-) kram

Camilla sa...

Grattis! Hoppas att det blir riktigt bra.

Anonym sa...

Stort grattis till dig! Jag skulle ha jättesvårt att ha ett amerikanskt jobb med två veckors semester, men det här låter ju utmärkt, förutom kanske att du måste ha två jobb :) Tänk vad skönt att kunna vara hemma med barnen på somrarna och inte behöva köra back to back med olika camps.

Linda sa...

Grattis!! Så himla roligt. Jag kan också tycka att det kan vara skönt med två jobb då det blir lite omväxling. Kan du ta med bebben till barnpassningsjobbet då?

Sara sa...

Gud vad roligt! Grattis!

Madeleine sa...

Stort grattis till jobben. Härlig känsla!

Steel City Anna sa...

Grattis!

Ida sa...

Stort grattis - det lät ju verkligen helt perfekt! Hoppas att du kommer att trivas!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...