tisdag 1 juli 2014

Tjuvlyssnat

Storasyster ringde till sin faster på Skype idag. Och jag tog hand om lillebror. Samtidigt lyssnar jag på deras samtal. Först handlar det om att storasyster ska börja tvåan i höst och sen efter det blir det trean, fyran och femman. Sen, säger N, är det dags för högstadiet.

Hennes faster säger att då är man tonåring och att gå på högstadiet kan vara svårt. Vissa tonåringar kan vara lite elaka.

Storasyster nickar ivrigt och säger:
- I KNOW! I have heard teenagers say: text me! Without even saying please!

Om det vore så väl ändå!

Själv kan jag inte säga mycket. Min röst är borta! Efter mitt halsont i helgen, försvann rösten sakta men säkert. Jag hoppas den återkommer imorgon...


6 kommentarer:

Monica sa...

Vad gullig hon är, underbar:-). Var rädd om rösten, är konstigt när den försvinner, inte ofta men det har hänt:-), ansträng den inte, och jobbigt med influensatyper nu men härjar här med. Ta hand om er alla!
Please:-)

Madeleine sa...

Vad mysigt med Skype :) Och håller med ovanstående, ta hand om rösten och halsen. Hade något liknande förra hösten, inte roligt alls...

Linda sa...

Hihi så gulligt och oskyldigt. Man borde verkligen skriva ned allt sådant som sägs så man kommer ihåg det. Och som sagt om det bara vore så väl :).
Hoppas du mår bättre snart. Kram

Anna, New York – My Bite of the Big Apple sa...

Vilken underbar kommentar av storasyster! Barn är så söta med sina spontana och kloka kommentarer.

Hoppas du får tillbaka din röst snart!

iaz sa...

Vilken härlig kommentar från N =) Kram

a kitchen in the country sa...

Hon är så härlig er tjej och vilken tur att Skype finns. Så mycket lättare att hålla kontakten med nära och kära som finns på längre avstånd.

Ta hand om rösten vännen. Inget viskande, det anstränger tydligen än mer (enligt en doktor då jag hade stämbandsinflammation). Jag hoppas att den har kommit tillbaka nu.

Sköt om dig!

Kram Charlie

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...