lördag 5 juli 2014

Inte den bästa veckan i världshistorien

Nä. En vecka med en hel del sjukdom. Jag blev ju sjuk i helgen med feber och halsont. Tappade rösten ett par dagar och jag har fortfarande lite småont i halsen. I onsdags eftermiddag blev sonen sjuk igen. Hög feber. Och sov knappt på hela natten. Hela torsdagen satt han i min famn och sov med feber. Likaså under torsdagsnatten.

Under fredagen blev det inte bättre, snarare sämre så vi åkte in till akuten (igår var det ju USAs självständighetsdag, 4th of July och allt är stängt). Efter nån timme där konstaterades det att han har en öroninfektion så vi fick antibiotika för det. När vi kom hem ser jag att jag fått en ögoninfektion! Höger öga är rött, svullet och lite varigt. Jag tyckte att det gjorde lite ont och så ett par timmar tidigare...
Just nu ser det ut som om lillebror också kanske har en liten ögoninfektion. Kan tydligen hända när man är redigt förkyld. Så vem som gav det till vem, får vi nog aldrig veta.
Piggnat till efter en dos alvedon.

Vill sitta nära, nära när han är sjuk...

Tack och lov har natten varit bättre då lillebror kunde sova och slapp ha ont i örat. Han ligger och sover här bredvid igen nu.

Som tur var åkte storasyster till sin faster i Seattle mitt på dagen torsdag och slapp detta elände! Eftersom vi fortfarande är något sjuka lär det bli ytterligare ett par tre långa dagar i Trillingnötens hus...Storasyster kan slappna av och ha roligt med sina fastrar, farbröder och kusin. Perfekt timing.

9 kommentarer:

iaz sa...

Hoppas hon får en härlig vistelse där borta. Ni får krya på er! Ge lilla H en stor dos kram och puss från mig

Monica sa...

Fy vad jobbigt det är med dessa infektioner, hemskt även om de går över. Det är så synd om de små också att ha ont och jobbigt. Hoppas nu det försvinner fort och visst var det bra att storasyster hann iväg, är roligt och spännande.
Ni sjuklingar får ta hand om varandra, bra du åkte in till akuten, man drar sig i det längsta men ibland är det det bästa att göra. Kramar till er och sköt om er alla!

Camilla sa...

Så trist att vara sjuk, nästan ännu värre att vara sjuk på sommaren. På vintern är man liksom ändå inne.
Krya på er!

Mrs Clapper sa...

Usch vad tufft! Krya på er snabbt!

Nadja sa...

Usch, stackare! Men skönt att storasyster slapp det och så att du kunde fokusera på lillebror, som för övrigt är SÅ söt även om han är sjuk <3

Steel City Anna sa...

Stackarn, öronvärk som gör så ont! Krya på er allihop, verkar vara nåt virus på gång överallt, alla jag känner här och jag själv har haft nån typ av influensa.

Casa Annika sa...

Näe vad trist med alla sjukdomar! Hoppas ni snart mår riktigt bra!

Kattas Betraktelser sa...

Stackars liten. Jag hoppas nu att ni alla kryat på er och är av med både feber och halsont. Kram

Villa Freja sa...

Stackare. Hoppas att ni snart mår bättre.

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...