söndag 10 augusti 2014

Och bilen tog oss...

...faktiskt till Coney Island i torsdags! Det är inte ofta vi åker till en strand. Jag är väl inte direkt en strandmänniska om jag ska vara ärlig. Jag strosar hellre i en gammal stadsdel och myser på nåt fik eller så. Med barn är det ju lite svårare. Inte så lugnt som man skulle vilja. Därför är det bekvämt att åka till en strand. Storasyster lekte i sanden och hittade så klart en tjej att leka med. De byggde sandslott och grejade. Maken hoppade i och simmade lite med dottern också ett par gånger. Själv lekte jag landkrabba med sonen under ett parasoll som vi köpte. Det var varmt i solen och lillebror fick kasta sand allt han ville istället. Vilket resulterade i att vi båda var fulla i sand. 
Vi hade tagit med lite gott att äta och dricka och njöt i flera timmar. När vi var redo att åka hem hade stranden fyllts av hundratals doppsugna besökare och det var ganska fullt på stranden. 

Vi körde över Brooklyn Bridge på vägen till Coney Island.

Jag och sonen. Han försöker så klart få tag på telefonen och knuffar bort mig under tiden.

Sanden yrde!

Under ett annat parasoll hade en pojke nån slags röd plastbil som H ville få tag på. Han försökte tre gånger att krypa över den varma sanden innan han gav upp och istället tittade drömskt mot bilen!

N var så klart redo för stranden!

Vi införskaffade hinkar och spadar att leka med.

Ganska lugnt mitt på dagen. Mer folk kom senare.

På Coney Island finns också massa karuseller. Vi åkte inget när vi var där denna gången. Nästa gång!

Sonen har upptäckt att han kan göra skuggor och passar på så snart han ser lite ljus!
Jättemysig dag! Veckorna som kommer blir också intensiva. Det är drygt tre veckor kvar till jag börjar jobba och det är både ångestfyllt och spännande på samma gång. Imorgon kommer syster J och hälsar på. DET ska bli superkul!

7 kommentarer:

Steel City Anna sa...

Detta med tivoli på stranden alltså, är det bara i Sverige man inte har det tro. Har aldrig fattat grejen men verkar vara populärt iallafall i USA och England. Ni verkar iallafall slippa åsnorna som går och pinglar här :)

Monica sa...

Ser härligt ut, så bra ni kunde vara där en solig dag. Nästa gång får du införskaffa en sån där röd plastbil:-), verkar kul, den "går" väl på vattnet kan jag tro. Sonen är lite påhittig ser jag när det nu inte blev någon bil denna dag:-).
Efter det här passar ju glassreceptet bra, skrev ett i kommentar till dig på bloggen.

iaz sa...

Härligt med lite bad när det är varmt. Ser härligt ut på bilderna. Roligt med lilla H som upptäcker så mycket nytt hela tiden, barn är underbara! kram

Kattas Betraktelser sa...

Än om man inte kanske gillar bad och stränder så kan det vara rätt trevligt när man väl kommer dit. Skulle tro att dina barn vill åka dit fler gånger :)

Camilla sa...

Skönt att slappa på stranden ibland. Jag är egentligen inte heller någon fan av sandstanden. Jag gillar vatten och jag gillar att bada, men inte att steka i solen på sandstranden.
Förstår att H tyckte det var härligt att få kasta sand hur han ville. Bäst att passa på!

a kitchen in the country sa...

Vilken härlig dag på stranden ni fick tillsammans. :) Och vad spännande att jobbstarten närmar sig med stormsteg. Det kommer att gå strålande. No doubt about it. :)

Kram på dig

Kim M. Kimselius sa...

Oj, vad barnen växer fort. Härliga foton.
Kram Kim :-)

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...