fredag 29 augusti 2014

Så gick ännu ett år!

Igår var det så dags för ännu en födelsedag. Min alldeles egna födelsedag. Tänk vad ett år går snabbt! Jag tycker jag nyss fyllde?
Dagen kunde i alla fall inte varit bättre. Den började redan natten TILL torsdagen då sonen bestämde sig för att sova 8 timmar i sträck! För första gången någonsin.

 I fredags slutade jag nämligen att nattamma eftersom det inte funkar så bra att samsova längre. Ingen av oss får någon riktig sömn att tala om när vi sover tillsammans. Sonen gillar också att ligga och snutta HELA natten och inte bara då och då, vilket betyder att han vaknar varje timme i princip och vill ha bröstet. Nu när jag ska börja jobba funkar det inte längre. Jag blir som en zombie om jag ska vakna varje timme, gå upp tidigt och sen jobba hela dagen. Så i fredags blev det stopp och sonen har kanske börjat vänja sig nu förhoppningsvis!
Sonen gick och la sig kl 20.00 som vanligt i onsdags kväll och jag själv runt 22.30. Jag väntade till en början på att han skulle vakna (vilket han annars gör den tiden jag går och lägger mig), men i väntan somnade jag och sov som en stock fram till 04.00 då sonen först vaknade. Eftersom jag fått FEM fantastiska timmar av oavbruten sömn var det lite svårt att somna om igen när sonen bökat klart (jag ska väl erkänna att jag faktiskt lät honom få sig ett skrovmål då vid 04 och att han sedan sov bredvid oss till 07...).
Vilken natt! Bästa födelsedagspresenten någonsin.Dagen fortsatte med träning, frukost (a la maken), en tur till parken och så en riktigt god middag, också den tillagad av maken. Tidigare har jag fått presenter skickade till mig av bästa vännen M (svenskt godis!!) och svägerska och svåger (bok!). Och jag väntar på ytterligare presenter på intågande. Fina gratulationer av alla hela dagen lång och barnen har skött sig i princip exemplariskt. Vad mer kan man önska sig? Inget!

Idag blir det utflykt med ryska vännen in till Manhattan. Park och Diner står på schemat!

8 kommentarer:

Monica sa...

Stort GRATTIS till dig och ha en riktigt fin dag idag med!

Annika sa...

Så himla bra natt du fick då!! NAJS!!
Låter som en riktigt bra fölsis överlag!
YAY!
OCH nu LÅNGHELG!!!
Såg att du ska börja jobba! Vad ska du göra? Blir det lärarjobb?
Nyfiken!
Trevlig helg!!

Steel City Anna sa...

Stort grattis!

Marina sa...

Grattis lite i efterskott!

Malin sa...

GRATTIS!

Camilla sa...

God nattsömn låter som en perfekt present. Grattis på födelsedagen så här lite i efterskott.

Anna, New York – My Bite of the Big Apple sa...

Vilken härlig födelsedag du fick! Grattis än en gång.

Minns den där känslan när man skulle börja jobba igen efter mammaledigheten. Min yngsta är nu snart 14 år, så det var ett tag sedan ...

Lycka till med allt. Snart ses vi! :D

Linda sa...

Grattis i efterskott. Kraaaaamar

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...