torsdag 21 augusti 2014

Sverigebesökare

I måndags kväll förra veckan kom min syster J från Sverige för att hälsa på. Vi har haft tio dagar med upplevelser. Plus att hon hade med sig ett gäng godsaker och ett kit för att klara årets jul (bland annat tre flaskor med glögg och många paket med saffran!) Det tackar vi för!
Detta var ju andra gången som hon kom hit till oss och nu är hon ju "van" vid storstadslivet. Hon for in till Manhattan några gånger själv och jag tog med henne på en runda en dag. Plus besök till djurpark och mycket shopping så klart.
Här kommer ett urval av bilder:
N spelade mängder med spel med sin moster under besöket. Moster hade allt tid i världen att spendera med henne och det uppskattade hon.

Vi gick till parken några gånger.

Och letade efter lekparker på kartan.

Vi hade en tjejdag på Bronx Zoo där vi tittade på 4D-film. Här moster J och N.

På djurparken såg vi bl a tigrar. N var väldigt fascinerad över just tigrarna.

Lillebror hängde på till parken och spenderade tid i gungan. Mycket kill i magen!
Igår eftermiddag åkte syster J hem igen. Tiden bara flyger iväg! Jättekul med besök hemifrån. Tänk att jag inte träffat de flesta hemma på över två år nu...Det känns verkligen i själ och hjärta. Därför var det extra skönt med en dos Sverige just nu. Tack syrran!

5 kommentarer:

Monica sa...

Vad roligt med besök, ni verkar haft det kul allihop, tiden går så fort bara när man har trevligt:-). Att syster hittade saffran redan för just det letade jag efter häromdagen, tänkte göra saffransglass:-). Då har du i dina förråd i alla fall:-).

Steel City Anna sa...

Låter härligt!

Marina sa...

Det är alltid lika roligt med besök hemifrån, och om det dessutom kommer "svenska nödvändigheter" blir det ju bara bättre!

Kattas Betraktelser sa...

Roligt med besök hemifrån.

iaz sa...

Kul med besök. Tiden brukar ju bara gå lite för fort ;-) kram

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...