onsdag 1 oktober 2014

Jag tackar ödmjukast plus omröstning

Ett snabbt inlägg för att tacka alla för det fantastiska stöd som bloggläsare, vänner och familj har visat under denna svåra tid (trillingnötens icke-vara i chokladasken alltså)! Det är många som håller med om att någon annan pralin borde försvinna (Hallå, likörpraliner som 95% av befolkningen ogillar!) istället. Hanna undrade om det kanske beror på nötallergi, men påpekade att det finns mandelmassepraliner också. Det gör väl det om jag inte missminner mig? Och Anna vädjar till allas vår Ingvar Kamprad att skapa en egen chokladask med trillingnötter som medpraliner. Jag går ett steg längre, varför inte skapa en chokladask med BARA trillingnötter?!
Familjen Lalloo och Ida gav mig idén att göra egna, vilket verkar väldigt lätt och smidigt egentligen! Det är väl mest en principsak att trillingnöten bör få vara kvar i chokladasken. Visst är det väl så att det är trillingnöten som försvinner snabbast när asken öppnas? Kanske är det bara så i min familj.

Nu kommer jag dock till den stora frågan. HUR ska jag göra med mitt eget "screen name"? Kan jag fortfarande kalla mig Trillingnöten, eller bör jag också hoppa ur asken och bli en hallonlakritspralin?
Jag menar, jag är ju "Trillingnöten" med hela svenska folket liksom (Kanske att jag överdriver min egen storhet, nååågot... ;)) och byter jag namn nu blir det förvirrande. Ska jag stanna kvar som en slags påminnelse om det enorma svek som chokladpralinen trillingnöten utsattes för? Vem kommer annars att komma ihåg nötens storhet om 10, 15, 25 år när våra ungar växt upp (växt upp UTAN nöten i asken på jul och endast minns hallon och lakrits!)?

Frågan är uppe för votering...vad tycker ni?

7 kommentarer:

Mrs Clapper sa...

Du ÄR trillingnöten! Du måste finnas kvar som en påminnelse om detta kulturarv!

Camilla sa...

Klart att du ska fortsätta att heta Trillingnöten. förutom att vi associerar till dig så är det ju ett fint minne av en som inte finns bland oss längre (dvs pralinen).
Om man köper tre kakor nötchoklad. Blir det en trillingnöt?

Steel City Anna sa...

Nej du kan inte ändra, det blir ju som ett andra trauma! :)

Monica sa...

Precis så, utsätt oss inte för ytterligare ett trauma:-) och dessutom kan du bli utauktionerad på Blocket:-), läser om att nu i Sverige så köper folk upp gamla Aladdin och lägger ut på Blocket, det är sant. En igår sattes som utgångspris 2000 kronor för en ask:-).

Bäst du behåller ditt namn, du är ju Trillingnöten!

Ida sa...

Klart du måste fortsätta vara Trillingnöten, som en påminnelse om att det VAR bättre förr!

Informerade Paul om trillingnötens utgång igår & fick följande reaktion "Buuut why?! It's one of my favourites! Bet it's because it contains three nuts and they think it's too expensive, cheap douche canoes..."

Monica sa...

Jag tycker faktiskt att det var konstigt att varken kungen eller ärkebiskopen tog upp en så viktig fråga på riksmötet:-)))

Annika sa...

DU måste behålla ditt screenname!! ALLT annat vore fel. DU är liksom Trillingnöten!!
FÖ hoppas jag att Kamprad INTE gör sin egen trillingnöt, för IKEAS choklad, deras egna, är SÅ INTE GOD!!!!
Nej, gör egna trillingnötter och använd Lindt eller Sport choklad istället. DET tycker jag :)
OCH du ska bara fortsätta att vara den där goda Trillingnöten vi alla minns :-)
KRAMAR!!!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...