lördag 18 oktober 2014

Mitt i natten

Tyvärr spelar det ju ingen  roll för sonen om det är tisdag, torsdag eller söndag. Han har ju noll koll på veckodagar vilket  betyder att han vaknar 05.30 även på lördagsmorgnar. Jag menar, varför avbryta ett  fantastiskt  koncept (enligt  sonen alltså)? Nu på hösten är det dessutom fortfarande kolsvart ute den  tiden vilket gör att det känns som om man kliver upp mitt i natten. Dottern gillade  också att vara uppe  relativt tidigt och  gör än idag, dock kunde hon ligga  i sängen nån timme och leka med sin nalle innan hon ville upp. Sonen, not so much. Han hinner knappt slå upp ögonen innan står upp i spjälsängen och ropar på oss att det minsann är dags att underhålla honom. Ibland  skulle det vara skönt att sova lite  längre, men jag är en sån som gillar att gå upp tidigt (dock inte 05.30, men gärna 07) och sover jag för länge mår jag skumt  hela dagen.

Fördelen med att vara uppe tidigt är att man kan få mycket gjort tidigt. Jag  säger KAN eftersom  det inte alltid blir så. Ibland är jag  bara trött  och då blir det häng. Ibland  blir det morgonträning och ibland lite  städ.

Ja, sen när alla andra  går upp är det som om halva dagen har gått redan!

3 kommentarer:

Steel City Anna sa...

Söta de är i sina dräkter! Önskar jag vore en sån som gillade att gå upp tidigt. Världen är liksom anpasad för den typen :)

Mrs Clapper sa...

Så fina barn ni har, stolt stora syster och alltid lika glad lillebror :)

iaz sa...

Ja, ibland kan det vara skönt att stiga upp tidigt och få en lång dag och hinna med mycket. Men helst vill man ju kunna få välja det själv, men det går inte alla gånger så klart ;) Kram

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...