måndag 24 augusti 2015

Home sweet home?

Igår kväll, efter en helg fylld med tårfyllda farväl, kom vi så "äntligen" hem till New York igen. Det var med blandade känslor vi lämnade Sverige. Vi hade tre veckor fyllda av fantastiska upplevelser, kramar, god mat, gott sällskap, natur, sol och kärlek. Det var otroligt skönt att komma "hem" till Sverige, att få bada i lugnet som finns, i det lite långsammare tempo som finns där och att få umgås med familjen i princip dygnet runt. Barnen lekte med sina kusiner dagarna i ända. I söndags kändes det som om jag faktiskt inte umgåtts med min dotter på flera veckor. Hon har varit så upptagen med att agera Elsa och Ana från "Frost", hoppat studsmatta, sprungit i gräset och lekt på rummet.

Flygresan till New York var som vanligt ungefär 8 timmar lång ;) Sonen skötte sig relativt bra. Han är ju ändå bara två. Han lyckades sova en stund dessutom. Vi andra var vakna och tittade på film eller försökte få en blund. Vi blev upphämtade av svägerskan och barnens kusin på flygplatsen och blev hemskjutsade. Att få sova i sin egen säng var underbart! Dock blev sömnen kort, för sonen bestämde att han var utsövd klockan 04 New York-tid, så det var bara att pallra sig upp. Än så länge är jag pigg och vaken. Återkom om några fler timmar ska ni få se på vrak!

Här kommer äntligen några utvalda bilder från semestern. Mer detaljer kommer senare:5 kommentarer:

Min plats i solen sa...

Skönt att höra att hemresan gick bra och vilka fina bilder från Sverigeresan. Så fina när de sitter där bredvid varandra på tåget. :)

Ta hand om er och hoppas sömnen rättar till sig snart.♥

Kram Lotta

Ps. Ni tog nog med er det vackra vädret för nu vräker regnet ner här.;) Men det är efterlängtade droppar för oj, vad torrt det är i marken. Så det är rätt mysigt att lyssna på regnet som smattrar mot rutan. :)

iaz sa...

Välkomna hem =) Sova i sin egen säng kan verkligen vara helt underbart ibland. Tack för denna gången! Hoppas vi ses i NY nästa gång ;) kram

Monica sa...

Vad fort tiden går, är lite svårt att både fatta och hinna med. Så skönt att allt gått bra och att ni haft en rolig och fin tid att se tillbaka på i höstmörkret sen. Så härligt att vara tillsammans, ha det så fint och bra nu också, kram

Steel City Anna sa...

Ser ut som ni haft det härligt och tur med vädret! Han är ju för söt i flygstolen :) såg säkert ut så alla åtta timmarna :)

Camilla sa...

Förstår att det verkligen är dubbelbottnat att åka hem. Avsked är jobbiga!
Nu tar det väl några dagar att smälta tre veckors upplevelser, men sedan blir det härliga minnen.

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...