onsdag 12 augusti 2015

Vi hade i alla fall tur med vädret

Nu har vi varit i hemlandet i lite över en vecka och vi har det superbra! Vi har hunnit med att träffa nästan alla i familjen och snart vännerna också. Vi inväntar några som bor i andra delar av landet, både från norr och söder. Sedan är resan nästan komplett. Det var skönt att ha tre veckor här så att man hinner med utan att behöva stressa. Förutom att träffa familjen har vi också hunnit med att åka till lite städer runt om och så till hufvudstaden. Vi tog tåget dit då syrrans bilar inte är pålitliga att åka långt med. Eller så är jag bara lite harig av mig!

Vädret har visat sig från sin bästa sida med mest sol och värme. Det har varit två dagar med lite mindre sol och en del regn, men det har varit okej. Vi hann till och med åka och bada när det var som varmast. Idag ska vi till stan och hämta dotterns nya pass och göra lite ärenden. Kanske till och med köpa lite rökt lax som är så gott!

Med andra ord har vi det toppen här!

2 kommentarer:

iaz sa...

SÅ härligt att ni hinner med allt utan att stressa. Då blir det verkligen semester =) Ses snart! Kram

Min plats i solen sa...

Härligt att höra att ni har det riktigt gott och njuter av ledighet, sommar och att umgås med alla nära och kära. Ha det fortsatt gott.♥

Kram Lotta

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...