lördag 1 augusti 2015

Semester!

Igår var det sista dagen på jobbet innan semestern! Det kändes som om den dagen aldrig skulle komma samtidigt som den kom alldeles för snabbt. Verkar det helt logiskt? Nej, men det får duga!
Vi avslutade lägret med en regnsbågsvecka där vi firade regnbågens alla färger. Det blev en jättefin vecka med mycket roligt! Den sista dgen bestämde vi att tillbringa ute. Vi åt mellis, lekte i vattnet, hade lunchpicknick med saga och sedan bar det tillbaka till skolan eftersom flera barn bara har halvdag. Jag tog med mig dottern sista dagen för att få ett par extra händer när vi var ute så länge. Hon trivdes att vara hjälplärare kan jag meddela! Men det hade jag räknat med ;)
Spaghettiregnbåge

Regnbåge gjord av handavtryck

En av mammornad hade ordnat regnbågskakor till avslutningsdagen
Imorgon söndag far vi till Sverige och det är en del sista-minuten-saker som måste förberedas. Hårklippningar, inköp, packning, brunch med en granne, karatelektioner och städning så klart. Det känns alltid som en resa kommer alldeles för snabbt inpå :) Jag ser verkligen fram emot att få träffa familj och vänner snart!

2 kommentarer:

Monica sa...

Vad fin tavlan med händerna är! Den får ni rama in! Och det är mycket att tänka på inför resa, tusen saker minst:-). Önskar dig och er alla en jättefin resa, skönt att du har hjälpredor med, både duktig dotter och make:-). Här verkar vädret stabiliseras något, ser hyfsat ut och sol ibland, inte badväder direkt men lite fint sommarväder ändå. Ta hand om er och ha det så bra på alla sätt!

iaz sa...

Längtar till ni kommer! Flyg försiktigt och var rädda om er. Kram

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...