lördag 3 juli 2010

Foodtown

Vi har hittat till en ganska nyöppnad affär i krokarna, som inte fanns förra året då vi var här. Mycket trevligare än Stop&Shop som jag skrivit om tidigare. Det är en lite mindre affär, mycket mysigare än S&S och de har ett lite annorlunda utbud. Kanske inte 100 olika sorter av samma sak, men 50 åtminstone. De har dessutom ganska bra erbjudanden om man har ett medlemskort. Här i affärerna får man mycket bra erbjudanden om man är medlem. Inte som med Copp hemma i Sverige (om man handlar för 5000kr får man 50kr rabatt). Här kan det handla om 100-300kr per gång som man kan få i rabatt! Det kallar jag en deal.


Lite soppor. Det är bara hälften av de soppor som fanns att välja mellanMassor med färsk frukt att köpa. Skalat, skuret och packeterat. Bara att äta. Perfekt till picknick eller snack när man är lite sugen på nåt.Massor med roliga frukter att köpa hem och testa. Mer frukt och grönsaker. Första gången vi var där skulle jag precis betala. N satt i vagnen framför mig mot utgången medan jag betalade. Plötsligt hör jag en äldre man säga något på spanska, högt och ljudligt. I ögonvrån ser jag hur han springer fram till N och klappar henne på huvudet och stryker henne på kinden. Han fortsätter raljera på spanska. Jag kan i alla fall tillräckligt för att på ett ungefär förstå att han pratar om att N är en underbart sött flickebarn! Han upprepar det om och om igen och ser till att alla kassörskor också hör och ser vad han menar. Hela vägen ut är han efter oss och pratar om N och presenterar sig och önskar oss en trevlig dag. 
Och N? Hon njuter i fulla drag av uppmärksamheten! Hon ler och ler och njuter : )Lite glass i sommarsolen.

6 kommentarer:

Malin sa...

Har har ju rätt-hon är söt!

Saltistjejen sa...

Haha! MEN hon är ju sockersöt också!!!!
Skönt att hon gillar uppmärksamheten. I E+s fal lovar jag att hon viftat arg med sin lilla hand framför sig och sag "Don´t LIKE it!!!" ;-)
Haha!
Kul att vi ska ses nästa lördag också! Får höras mer i veckan om detaljer.
Ha nu en fin 4th of July!!!!!!
Kramar!

Klara sa...

Hej hej! Nu har jag tagit en paus i smågodis- och bregottätandet och läst ifatt mig lite på din blogg. Så mysigt ni verkar ha det. Det är något alldeles speciellt med NYC. Nästan lika bra som Blekinge. ;)

anna of sweden sa...

PS
Det var jag, Anna, som skrev kommentaren nyss. (Inloggad som Söta K)

Trillingnöten sa...

Malin: Tack :)

Saltis: En tjej har rätt till sin privata sfär :) Eller hur E? Det är så kul att se hur barn är så olika! Det är helt fantastiskt!

Klara/Anna: Hahahaha! Jag ser att godiset stigit dig åt huvudet :) Ät på! Jag saknar godiset efter bara tre veckor (inte som att jag brukade käka så mycket innan jag åkte hit heller, men iaf)!!

Min plats i solen sa...

Klart att tjejen ska njuta av uppmärksamheten och ärligt, visst är vi vuxna likadana? ;) Hade någon kommit fram och höjt vår skönhet till skyarna hade vi nog också känt oss ganska malliga, eller hur? ;)

Jag imponeras över prydligheten i affären. Allt ligger/står uppradat perfekt. Till och med frukten. Vilket jobb! Hjälp, jag vet inte om jag hade vågat handla där. Tar man fel frukt så kommer kanske resten rasande efter och allt det vackra blir förstört. ;)

Kram Lotta

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...