måndag 12 juli 2010

Gott och blandat!

Tekniken krånglar fortfarande tyvärr. Laddaren till datorn har lagt av och en ny har beställts som förhoppningsvis kommer i veckan. Vi hittade en på en affär. Den kostade 90 dollar. Jag var nästan sugen på att köpa en helt ny dator istället. Jag var väldigt sugen faktiskt. Dock övervann jag min längtan efter en ny dator (som jag egentligen inte behöver) och fann en laddare på ebay istället. 10 dollar. Yay! Den ska komma i veckan.
Tills dess överlever jag med sämre teknik.

I lördags var vi återigen på bloggträff med Saltistjejen och hennes familj. Förra gången var på midsommarafton, men då var det en mycket kort historia. Mest en presentation faktiskt. Den här gången var Central Park Zoo inplanerat, men eftersom regnet hotade att falla när som helst ändrades planerna till Childrens museum istället. Det är nästan som en jättestor lekplats för barn. Mycket klättra, busa, upptäcka och ha kul med. N och Saltis dotter E lekte väl inte direkt med varandra under den tiden. N sprang runt och var fascinerad av brandbilen framförallt. Här ser man brandbilar överallt så det blir lätt en fascination. Numera älskar N brandbilar :) N och E hade sina korta möten titt som tätt på museumet. Jag och Saltis hann prata en del och det var trevligt! Ännu trevligare var det under lunchen på UNO (en mysig pizzeria). Trevlig personal, mysiga lokaler och god mat samt trevligt sällskap. N och E busade och lekte lite tittut och sjöng tillsammans. Jag har blivit lite seg med bilder nuförtiden mest på grund av datorn, men Saltis har en massa bra bilder på sin blogg som ni kan hitta här. Jag hoppas kunna ladda upp bilder lite senare!
Vi hann prata en hel del och det var en jättetrevlig dag tillsammans! Tackar : )

Efter att vi lämnat familjen Saltis bar det hemåt för ett snabbt ombyte för Broadwayshow. Svärmor köpte biljetter till "Promises, promises". En kärlekssaga från 60-talet med Sean Hayes (från Will&Grace) och Kristin Chenoweth (Glee, Pushin daisies). Den var verkligen toppenrolig och jättebra!
Dessutom hade teatern ett väldigt trevlig cupcakeställe bredvid. Vi var ju bara tvungna att testa. De hade allt från choklad till Pina Colada, morotskaka och ja, you name it. Jag ville ha en av varje, men det kändes lite girigt. Det blev en Brownie för mig och en Red Velvet för maken. De hävdade att de hade världens godaste cupcakes (framröstat av människor då) och jag är beredd att hålla med.

Igår hejade vi fram Spanien i VM och sen var vi på bio. Vi såg "The last airbender" i 3D. Helt okej faktiskt! Jag tror inte att alla filmer kan ses i 3D i alla fall. Det skulle inte passa helt enkelt. Men "The last airbender" fungerade helt okej.

Den här veckan är vår sista vecka i New York. Det känns både bra och dåligt om jag ska vara ärlig. Jag längtar tillbaka till vår stora lägenhet (med stort kök!), men jag kommer att sakna New York oerhört. Det är en fantastisk stad med massor att erbjuda runt hörnet.
Vi ska göra det bästa av den sista veckan.  Det blir massor med roliga upptåg! Jag hoppas bara tekniken håller så att ni kan följa med på vår resa :)

6 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Å tack själva!!! Det var så kul att ses!
Hoppas nu er sista vecka här blir riktigt bra. Inte alltför stressig utan sådär lagom.
Kramar!!

Kim M. Kimselius sa...

Vad mycket roligt du har upplevt i NY. Kram Kim

nika sa...

jamen vart bär det iväg efter NY? jättenyfiken.

Emma sa...

Vad snabbt det har gått...snart på väg tillbaka igen. När är det ni har tänkt att flytta dit, slutgiltigt??

Min plats i solen sa...

Frustrerande när tekniken inte fungerar som man vill. :( Hoppas det löser sig snart. :)

Det låter som ni har det hur bra som helst där borta i storstaden och njuter av allt härligt som NY har att erbjuda. :) Show på Broadway och cupcakes efteråt, japp, det låter helt och hållet som något jag hade gillat. :)

Jag förstår att det inte kan vara lätt när ens hjärta hör hemma på två olika kontinenter. Men jag hoppas att ni njuter till 100% av er sista vecka och sedan har en bra resa hem igen.

Sköt om er och ha det så bra! :)
Kram Lotta

Trillingnöten sa...

Saltis: Ja, det ska bli en trevlig sista vecka med en hel del att göra :) Tiden rusar iväg! Kram!

Kim: Ja, varje dag är en upplevelse! Det gäller att planera så att man hinner så mycket som möjligt! Kram!

Nika: Då blir det hem till gamla Svedala igen. Bara semester denna gång. Men snart bär det av med flytt och sånt :)

Emma: Ja, det går himla fort alltså! Vi flyttar, är det tänkt iaf, nästa sommar. Så det går himla fort!

Lotta: Det stämmer att det är svårt när man hör hemma på två kontinenter! Man är liksom alltid någon annanstans i tanken också...man tänker på dem man inte kan vara med just då också...samtidigt som man njuter av att vara på just det stället med sina nära just där och då...

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...