söndag 15 december 2013

Helgen är inte över, men det känns som det

Det kändes som att helgen var fullspäckad men ändå inte. Hur kan det komma sig? Jag förberedde en pepparkaksdeg i fredags eftermiddag och igår eftermiddag kom Ns kompis R och hjälpte oss att baka lite pepparkakor. Det blev en hel del deg över som ska bakas ut nån dag. Just nu orkar jag inte. Barnen hade i alla fall roligt med både pepparkaksbak och sedan dekoration av pepparkakorna.
N hann dessutom tappa sin andra framtand, så nu har hon en liten läspning. Gulligt!
På kvällen började jag känna mig lite krasslig och ja, jag känner mig väl inte helt hundra idag heller. Bättre än igår kväll. Vette tusan vad det är. Lite feber och magont, men inget mer än så. Kanske ätit nåt dåligt?

Idag ska vi förbereda cupcakes för dotterns firande i skolan imorgon. N var helt säker på att hon skulle fylla idag söndag. Vi har fått förklara flera gånger att det är måndag som födelsedagen är och att det är nästa söndag vi kommer att ha ett litet kalas. Det är svårt det där med tid när man är liten.

Ikväll kommer svägerskan och hälsar på och om fem dagar kommer pappa och syster J! Kan ni tro. Fem dagar. Och sen är det visst jul.

6 kommentarer:

Steel City Anna sa...

Det blir verkligen så vansinnigt mycket deg när man gör själv, har köpt färdig på Ikea i år :)

Monica sa...

Säger detsamma, den där pepparkaksdegen tar aldrig slut, tur du har hjälp:-). Hoppas paketet dyker upp också, gärna till födelsedagen:-). Krya på dig, hoppas det var något tillfälligt som fort går över. Kram och en extra till födelsedagsbarnet!

Camilla sa...

Härligt med pepparkaksbak. Det bästa med pepparkaksdeg är att den är god. Orkar man inte baka mer så kan man äta upp degen :)

iaz sa...

Härligt med pepparkaksbak! Roligt att dekorera dem med, förstås. Blev N nöjd med sina cupcakes? Hälsa henne så gott på dagen idag =) kram

Linda sa...

Håller med alla andra kommentarer om att det blir så förbaskat mycket deg när man gör det själv så man orkar ju knappt baka alltihop. Hoppas du mår bättre och att N har en fin födelsedag :). Blir hon 6 idag?

Saltistjejen sa...

Så härligt med besök! Och du det där med födelsedag och datum är inte lätt. E brukar hela tiden "tro" att det "riktiga" födelsedagen är då kalaset är haha!
Mysigt med peppisbak. Jag hopps få lite tid till det också i veckan. Fast vi har fuskat och köpte färdig deg i Sverige. Skönt dock för jag har så otroligt lite tid och ork nu…. :-(
Hoppas du snart mår lite bättre igen.
Kramar!!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...