söndag 23 mars 2014

Måndagstipslistan

Nu kickar ytterligare en vecka igång igen! Och jag tänker börja med att ge lite tips så här i början på veckan. Vad sägs?

Veckans:

  • serietips blir "True detective". Vi har precis avslutat säsong 1 med Woody Harrelson och Matthew McConaughey i huvudrollerna. Lite långsam till en början, men sen klarnar allt allteftersom. Mycket sevärd med fina skådespelarinsatser.
  • filmtips blir "Legofilmen". Vi såg ju den på bio för två veckor sen och den är fantastiskt rolig, för både barn och vuxna. Everything is Awesome!
  • boktips blir "How to be a woman" av Caitlin Moran. Jag har läst endast några kapitel av denna bok, men jag är imponerad! Hur blir man egentligen en kvinna? Och en stark sådan. Allt från rakning till att namnge bröst behandlas i denna bok. Väldigt rolig och ögonöppnande.
  • bloggtips är Familjen Lalloo som bloggar från Kalifornien. Härlig blandning av recept (kolla Lemon curd scones i det senaste inlägget!), reseskildringar och inlägg om hur det är att vara utlandssvensk familj.

Bild lånad från http://familjenlalloo.wordpress.com/
  • mattips är att införskaffa en croc pot/slow cooker. Dumpa i ingredienser till en soppa, gryta eller kött på morgonen och slå på. Avnjut en fantastisk middag 4-8 timmar senare, nästan utan att ha lyft ett finger!
Lite tips så här en måndag! Apropå tips, några tips på goda maträtter att laga?


7 kommentarer:

Jojjo sa...

Har hört så många lovorda True Detective, börjar bli riktigt sugen på att se den! Och den där boken började jag läsa för ett tag sen men pausade av nån anledning... tack för påminnelsen att ta upp den igen!

Mrs Clapper sa...

DILLKÖTT, DILLKÖTT, DILLKÖTT!!!

Mrs Clapper sa...

DILLKÖTT, DILLKÖTT, DILLKÖTT!!!

Annika sa...

Skaffa en croc pot!! SÅ himla smidigt och lätt. Det finns massor, massor med recept online. Jag brukar göra en beef bourgognone (fet felstavning där, jag vet) i min.
Tack för tv-tips.
Vi har precis avslutat House of Cards, säsong 2. Så vi har abstinens.
Jag såg Divergent på bio igår. MKT BRA!!
Ha en fin måndag.
Kram!!

Monica sa...

Är allt lite intresserad av den där legofilmen:-).

Anneli Stålberg sa...

Härliga tips, tack!

Anonym sa...

Vad gulligt att tipsa om bloggen! Tack, vad glad jag blir! Det är så roligt att hitta nya bloggar genom de man redan läser, för då vet man lite mer vad man kan vänta sig. Problemet är att blogglistan bara växer och växer! :)

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...