lördag 17 maj 2014

En månad kvar

Mitt välgörenhetsrace närmar sig med stormsteg! Nu är det mindre än en månad kvar tills det är dags. Igår hade vi ännu ett träningspass i parken och denna gång lämnade vi den vanliga banan (platt jämn mark) till förmån för lite terränglöpning i banan i skogen. Den banan är 5 km lång och har många backar. Vi sprang i princip hela banan och ända till mål. Därefter var det tänkt att vi skulle varva ned med en halv km gång. En av tränarna och en mamma joggade före oss, de hade lite energi kvar. Efter en bit insåg vi att de planerade att köra ett helt varv runt spåret (som är platt och ca 2.5 km lång) och inte bara en halv km! Så vi började också jogga.
Vår runda slutade på dryga 7.5 km löpning/jogg! Ja, då är det bara drygt 2.5 km till så har vi sprungit 10km. Detta känns mycket bra!

Dessutom har jag klickat lite med en av mammorna. Hon har också en liten son (de andra mammornas barn är äldre nu) född förra året, är lärare som jag och vi springer dessutom lika snabbt  långsamt. Tyvärr bor hon så klart ganska långt ifrån, hon åker med bil ca 20 minuter för att komma till vår park. Eftersom vi inte har bil skulle det ta oss mycket längre tid att åka åt hennes håll med kollektivtrafik. I alla fall är det roligt att kunna prata lite när vi springer tillsammans.

Efter att vår runda var över tog vi gruppfoto.
Tränarna på flankerna och jag i röd träningsjacka i mitten.
Och sedan fick vi besök av några Park Rangers på häst.
Enorma hästar! Jättefina! Dessutom var den äldre mannen en fellow europé, från England.
Nu har det varit lite regnigt de senaste dagarna, inte alls så härligt. Kvavt dessutom. Idag ska det vara sol hela dagen och helt okej värme. Det får nog bli en tur till parken i eftermiddag!

9 kommentarer:

Camilla sa...

7,5 km det är bra jobbat. Då fixar du 10 km utan problem om en månad. Så kul att få göra en sån utmaning tillsammans med andra mammor.

Anonym sa...

Vad kul att det går bra och vad roligt det låter att träna i grupp! Jag ska springa mitt allra första lopp imorgon, Bay to Breakers, 12 km genom San Francisco.

Monica sa...

Vad kul att du hittat en kompis fast jag förstår inte hur ni samtidigt orkar springa och prata:-). Väldigt duktiga är ni och du ser spänstig ut:-).

Steel City Anna sa...

Wow imponerad!

Anna Granström sa...

Gryt bra jobbat! Imponerande!

Villa Freja sa...

Bra jobbat.
Och så fina hästar :)

Kattas Betraktelser sa...

Bra jobbat! Jag håller mina tummar och är säker på att du klarar det.

Annika sa...

Skitbra ju!! heja dig!
Strongt att springa, tycker jag. Jag går ju jämt, visserligen väldigt fort, men jag har så svårt för att springa.
Så jag tycker du är jättestrong!!
OCH du, jag ska också ge dig en eloge!! Tycker du skriver SÅ bra, och roligt! Det är alltid så himla KUL att klicka sig in här på din blogg!
Kram från DC!

Casa Annika sa...

Samtidigt som jag är GRYMT imponerad får jag ont i benen bara jag läser om det. Själv vaggar jag omkring så långsamt att varenda pensionär går om mig nu. Men jag kan inte ta mig fram fortare. Det är väl så på slutet, tänkte jag skriva, men det är ju inte slutet än...

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...