onsdag 21 maj 2014

Ett trevligt samarbete med Äventyr Kidswear!

I jakten på att få ihop pengar till mitt välgörenhetsrace kontaktade jag en bloggvän, en svensk tjej vid namn Jenny som flyttat hit till USA för ett drygt år sedan, som nu startat en webbutik på Etsy.com (Hon bloggar även på jennyimaine. Kika gärna in på hennes fina blogg också!) 
På Etsy.com säljer hon jättefina handgjorda barnkläder i ekologiskt material. När jag frågade om hon ville erbjuda att donera några dollar för varje köp gjorda under en tidsperiod svarade hon "Absolut, inga problem!"


Nu kan ni gå in och kika på hennes Etsywebbplats Äventyr Kidswear, där hon har en ny sommarkollektion dessutom! Hon har också en egen hemsida http://www.aventyrkids.com/ där ni också kan gå in och kolla och även beställa. För varje inköp på 30 dollar eller mer, fram till och med den 10 juni, donerar hon 20% till min fundraising om man uppger koden "LLS" i rutan "Note till seller" när man betalar (uppge alltså INTE koden "LLS" i rutan för "Discount", då går den inte igenom). Jag kommer dessutom att matcha varje dollar som hon donerar upp till 150 dollar.
Hon fraktar kläder till hela världen, alltså även till Sverige om någon av er skulle vara sugna att köpa något fint (till era barn eller som present).

Jenny låter också hälsa att man bör kika in på webbplatsen senare under veckan, om det är någon storlek som saknas, eftersom hon inväntar leverans av tyger. Inte nog med det, hon kommer även att lägga till bebisfiltar i butiken! Det ser jag fram emot! Här under är ett axplock av vad hon har att erbjuda i sin butik:

Ekologisk T-shirt för toddlare

Supercoola unisexshorts


Jättesöt body och byxor. Obs. Bebis ingår ej! ;)
Verkligen stort tack till Jenny som gått med på detta! Nu är det dags att sluta läsa här och istället kika in på butiken!

Äventyr Kidswear på Etsy hittar nu här: https://www.etsy.com/se-en/shop/AventyrKids

Och hemsidan här: http://www.aventyrkids.com/

3 kommentarer:

Kattas Betraktelser sa...

Toppen!

Monica sa...

Så fint av henne och av dig med. Hoppas det går bra för er och loppet med!

Villa Freja sa...

Så mycket fint. Vilket toppensamarbete.

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...