lördag 3 maj 2014

Inburad

Äntligen har vi skaffat en bur till vårt rovdjur! Häromdagen frågade storasyster varför jag var så trött och jag förklarade att lillebror varit uppe en hel del på natten och velat ha mat.

- He is like a predator, mamma? Who is up at night to find food?
Ja, så klart! Ett rovdjur som äter på natten. Låter precis som lillebror.

Sedan är det också dags för lillebror att få flytta över till en egen säng. Vi har hittills samsovit (som vi också gjorde med storasyster) men nu börjar han bli stor nog att få sova i egen säng. Därför åkte maken till IKEA i veckan och inhandlade en spjälsäng.
Återigen är dottern nyfiken och undrar när lillebror ska få sova  i "the cage" (buren alltså, aka spjälsängen), varpå vi förklarar att han ska få sova där på dagen först för att han ska vänja sig.

Sedan kan vi se till att rovdjuret får sova i buren hela natten lång. 

6 kommentarer:

Monica sa...

Haha, tur det finns lösningar på allt:-), han är nog inne i någon utvecklings-tillväxtfas, hoppas inte varje natt:-)

Steel City Anna sa...

Ungefär den synen har jag också på spädbarn, därför jag drar mej :) rovdjur kan ju också se söta ut men sen på natten ... Hoppas det funkar bra med buren :) roligt hur ungar tänker, det ser ju faktiskt ut som en bur.

Kattas Betraktelser sa...

Ha, ha jag trodde ni hade blivit med hamster.. Roligt med full fart men alla behöver lite ro emellanåt. Kram

iaz sa...

Va roligt att höra barnens syn på saker, kan vara helt annorlunda gentemot hur vi vuxna tänker. Skönt för er att få sängen för er själva med, kanske sova lite bättre =) kram

Anonym sa...

Haha. De är så klarsynta barn.

Min plats i solen sa...

Ett rovdjur söt som socker dessutom.♥ Hoppas han kommer trivas bra i sin nya säng/bur och att det kommer bli lite mer sömn framöver för din del.

Ta hand om varandra!

Kram Lotta

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...