fredag 30 maj 2014

Punktering

Idag får det bli en punktlig uppdatering!

  • Lillebror hade tydligen tredagarsfeber eftersom han också sedan fick utslag över hela kroppen. Det är över nu tack och lov. Han är frisk och kry! Storasyster är också helt bra nu i princip. Hoppas att alla förkylningar har tagit sommarlov nu. Jag hatar förkylningar
  • Igår hade jag en heldag med tjejkompisar! Utan barn! Hur stort som helst. Har ju inte varit hemifrån utan barn mer än ett par timmar ungefär sedan H föddes i september. Jag har en vän från Sverige på besök i New York. De (min kompis och hennes vän) bor på vandrarhem då men vi träffades upp i stan och gick på shopping och lunch. Ja, shopping. Jag som hatar att shoppa fann ett nytt favoritställe i form av Uniqlo. Ett japanskt klädmärke, samma prisklass som HM (något dyrare kanske) men med klassisk stil och något bättre kvalitet. Hittade en hel drös med kläder. Köpte en hel del, men såg massor med annat på väg ut ur affären som jag måste titta på nån dag. Joy! Det var riktigt skönt att komma ut och rå om sig själv ett tag. Maken styrde upp ungarna och dagen där hemma. Helt tryggt. Plus att sonen numera fattar vitsen med att bli matad med flaska. Det hindrade ju inte honom från att bryta ihop som om hela världen hade rasat samman när jag väl kom hem. Först värsta leendet och sen gråtande krypandes mot mig...Han är en drama King, den där. 
Hittade en street fair i Little Italy

Lite svenskt i Soho.

Lite byggnader i Soho.
  • Jag gör framsteg med springandet. Idag sprang vi nästan 10km i parken med mammagruppen och det gick över förväntan. Jag vet med mig att jag springer ganska långsamt till en början, ökar på och avslutar starkt. Hann faktiskt upp den mamma som springer snabbast efter tredje varvet (vi sprang fyra totalt). Hon är ett huvud längre än jag och springer snabbare kortare distanser, men jag är som ett litet envist tåg som tuffar på och till slut så hinner jag alltid upp...Två veckor kvar till loppet nu! Jag är taggad!
Efter min runda i morse. 
  • Lilla H har börjat sin flytt in i spjälsängen. Han har sovit där under dagen en längre tid. Nu sover han även där på nätterna. Han vaknar fortfarande en del på natten och vill snutta och tills vidare får han göra det. En sak i taget. Om ett tag ska vi minska ned på det med och förhoppningsvis kan han sova bättre. Och även jag! Han börjar bli stor. Tänk, snart nio månader gammal.
Man kan visst beställa allt på internet...Inte barn kanske. Men de kan leka med lådan!
  • Jag har ungefär tio olika blogginlägg som jag smider på, men hinner inte sitta så mycket vid datorn just nu...SÅ typiskt när man väl har så mycket på gång. Det kommer dock!
NU får ni passa på att ha en fin helg! Jag har hört att det är Kristi Himmelfärd nu? Tänk vad jag missar. Här firas ju inte sånt. Man är absolut inte ledig mer än nödvändigt i det här landet. 

Ha det gött!

4 kommentarer:

Mrs Clapper sa...

Helt otroligt, nio månader?! Det går galet fort...
Älskar liknelsen att du är som ett litet tåg :D Ser det framför mig!

Rund är också en form! sa...

Sån är jag också. Kommer nog aldrig bli en snabb löpare, men envis kan jag vara! :-)

Kram M

Kattas Betraktelser sa...

Trevligt med tjejträff hemifrån. Just det där klädmärket använde jag en del då jag bodde i Malaysia. Ha de gott. kram

Annika sa...

KUL!
Du är duktigt med ditt löpande!
OCH så roligt med tjejträff i stan. Det allra bästa!!
Punkinlägg är alltid to the point!!
Ha en fin måndag!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...