måndag 11 juni 2012

Alla fashionistas out there - I call you

Jag har en skolavslutning på fredag, va. Som varje år tydligen. Och varje år glömmer jag att jag aldrig har nåt att ta på mig. Det vore väl bra trevligt att ha nåt fint på sig nu när det är sista avslutningen i Sverige, förmodligen någonsin. Problemet är att jag hittar INGENTING. Som vanligt. De vanliga ställena (läs: billiga) har inte det jag söker, what to do? Det är ju inte så att jag har överdrivet mycket tid att springa och rota i affärer hela eftermiddagarna. Fortfarande har jag ett jobb att gå till och fortfarande har jag apmycket att göra. Beställa online är ju inte på fråga (med tanke på leveransservicen i detta landet, lär det dröja till juli innan de kläderna dyker upp).
Det jag har att tillgå hemma om jag skulle sy nåt själv då är:

- två tapetrullar med olika mönster, svart och vitt
- nyss inköpta svarta soppåsar, ganska stora
- lite gamla handdukar i diverse färger
- kanske, eventuellt nån synål och lite tunn tråd i rosa färg

Vad säger ni? Bra eller anus?
 McGyver, var är du när man behöver dig?

8 kommentarer:

Västgötskan sa...

MacGyver gömde jag under min säng när jag var typ 13 bast. Sååå kär i honom. Nu funderar jag bara hur jag tänkte där, med hockeyfrillan, men jag tror han har gått vilse under sängen, för jag hittar honom inte.. Haha! :-D

Västgötskan sa...

Eller förresten, kanske inte 13.. Mer 11 bast. Tror jag... *garv* :-D

Marina sa...

Visst är det underligt hur mycket pöats "ingenting" kan ta i garderoben!? För övrigt tror jag det blir avslutning ändå och det är ingen som kommer ihåg vad någon hade på sig dagen efter i alla fall - såvida det inte blir tapetvåd med sopsäcksfrans vill säga...

Husfrun sa...

Provrummet.se har jättesnabb leverans om du inte skulle hinna springa på nåt i butik. Beställer du i dag har du innan fredag.

Katarina sa...

Det är väl förhoppningsvis inte samma elever i år som förra året som slutar, så kankse samma kläder kan användas igen, med en sjal till,, eller?

Steel City Anna sa...

En snygg sjal, ett par snygga skor och blommor i håret så är saken biff :)

Camilla sa...

Du har ju snygga träningskläder. Kom igen, och visa vem du egentligen är!

Ärligt talat så har du säkert något i garderoben som ser sommarfint ut, men jag känner igen känslan om att det inte finns NÅGONTING i den fulla garderoben.

Amy sa...

Ellos.se har rea för tillfället och betalar du 20 kr extra så får du paketet inom 48 h. Beställer du innan midnatt borde du ha det på fredag. ;-)

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...