fredag 15 juni 2012

Skolavslutning

Sista dagen på jobbet med eleverna och även några av kollegorna. Känns både bra och vemodigt. Jag är redo att gå vidare och göra nåt nytt. Vad det nya blir, det får vi se i höst. Eller i sommar. Just nu har jag ju ingen aning om hösten. För första gången någonsin. Jag är alltid den som planerat långt i förväg. Plugga, jobba...alltid haft en plan. Nu är agendan väldigt tom inför hösten. Helt tom. Inte en enda nedklottrad anteckning. Visserligen har jag ingen riktig kalender att skriva i. Men min mentala kalender duger väl?

Förresten. Apropå kläderna till avslutningen. Jag dammade av en gammal klänning jag hade på avslutningen för tre år sen. Den duger. Ingen har ju som sagt skrivit anteckningar på vad jag har burit genom åren. Fast jag ibland får för mig att jag är så pass viktig. För när jag tänker efter kan jag inte alls påminna mig om vad kollegorna bar förra året. Faktiskt vet jag inte alls vad de hade på sig igår. Skrämmande.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Såklart din mentala kalender duger men onekligen är det lättare att komma ihåg allt man ska göra med en riktig sådan ...

I mina öron låter din höst ganska spännande. Du är i ett nytt land där jag får intrycket av att du kommer trivas och känna dig som hemma. Du kommer att vara tillsammans med dina närmaste och du kommer med all säkerhet inte att bli sysslolös. Det är bara just nu du inte vet vad framtiden har i beredskap till hösten. Wait and see! :-)

Husfrun sa...

Låter spännande även om jag är som du, planerar långt i förväg och vill ha utstakad mark. Ibland kan det dock vara kul att vara lite wild and crazy och ta det som det kommer.

Camilla sa...

Spännande att gå ut i ovissheten inför sommaren och hösten. Jag tror att det kan vara nyttigt ibland att få den där pausen och få fundera igenom livet och vad man vill göra. På något vis ordnar det sig alltid, det är min devis.

Hoppas du får en trevlig avslutning!

Marina sa...

Passsa på att njuta av livet utan kalender, tids nog kommer den tillbaka och tar över livet igen!

Monica sa...

Du har säkert riktigt bråda dagar framför dig nu men försök ta en paus ibland och skratta och dansa med dottern:-). När du landat så blir dottern lite "pappig" kanhända, då får du andas igen, kan ta en sväng ut på egen hand i det livsfarliga *Bronx;-) och sitta med en fika i handen och låta allt sjunka in. Sen är du redo för nya äventyr:-). *PS, tror personligen det är lika farligt att promenera på Drottninggatan i Stockholm;-). Ha en riktigt fin helg i Sverige och stort lycka till med resan och allt annat!

Katarina sa...

Klänningen blev nog bra trots allt, dn har kanske inte blivit använd så mycket?

Dorotea Pettersson sa...

Jag är helt säker på att du var hur snygg som helst i din klänning. Jag ska på bröllop imorgon och vet fortfarandet inte vad jag ska ta på mig.

kram på dig!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...